תרשו לי לכתוב משהו שלא קשור דווקא ל12 הצעדים. ולשינוי מהותי אלא דווקא יותר בקטע התכני.
לפני יותר משנה הכרתי את האתר המעולה הזה, עוד שסוד הכניעה היה זלמן.. והחבר'ה פה היו בתחילת דרכם.
מסיבות כאלה ואחרות אני לא משתתף פעיל בפורום, אך עוקב על התגובות מידי פעם.
בכל אופן אני כמוכם, מסובך עמוק בפנים, קשה לי כמו לכולכם, וכפי שכבר כתבתי שבעזרת האתר וספירת ימים אני נקי יותר משנה..
אבל לא זה מה שבאתי לספר.
הייתה לי בעיה גדולה שחסמה את כל האפשרות שלי להתקדם, וזה האינטרנט הפרוץ, הלא חסום, עברתי לרימון, אבל זה עדיין לא היה זה. נפלתי כל יום, כל יום, כל יום, הצורך הזה בלחפש אחר משהו מגרה, חם, המשיך גם עם החסימה של רימון. ובאמת, בחסימה של רימון הצורך קיבל מענה מעולה...
שקלתי לעבור לאתרוג, אבל אז הייתה לי בעיה גדולה, אישתי, כן, אישתי, איך אני יספר לה שיש לי בעיה. מה אומר לה? היא רוצה אינטרנט פתוח, רימון עוד איכשהו, אבל אתרוג? אין על מה לדבר.
מה אני יסביר לה? שאני מכור? שיש לי בעיה? זה מה שחסר לי עכשיו... היא כזאת חשדנית, וביקורתית.. בקיצור לא שייך ואין על מה לדבר.
פניתי בשאלה שלי לעורכי האתר וא' מהם הציע לי הצעה פשוטה, קלה מאוד, תגיד לה, הוא הציע, שאתה מרגיש מאוד לא בנוח עם זה שהרבנים פסקו, שמותר להכניס רק אתרוג, ולך יש רימון,
אל תאשים את עצמך, תאשים את הרבנים, את המצפון הדתי.
האמת, לקח הרבה זמן, התבשלתי עם עצמי, איך להעביר לה את המסר, מה בדיוק לומר ואיך, אבל בסוף זרקתי לה את זה. הרבנים.. אני לא מרגיש בנח... אני מרגיש שהרימון הזה זה לא מה שהרבנים רוצים, יש כל מיני פרסומות שלפעמים קופצות לי.. וזה לא מתאים בבית יהודי.
חסדי ה', היא קיבלה את זה יפה,
מאותו יום עברתי לאתרוג... והחיים שלי פשוט נראים אחרת...
אני לפעמים חם, מחפש, רוצה משהו מגרה, ואין, פשוט הכל חסום, הכל נקי.
אני מציע לכל מי שמחובר לרימון שיפסיק לרמות את עצמו, חסימה אמיתית זה רק אתרוג, או נתיב.
אם יש לכם בעיה עם האישה, תתכסו עצה מה ואיך לומר, אם לא, תעברו הרגע לאתרוג.
אל תשכחו –
שום מסומם לא יכול להתחיל אף תוכנית, כאשר הוא גר בתוך מחסן של סמים,
שום אלכוהוליסט לא יכול להתחיל אף צעד כאשר הוא גר בתוך היקב,
שום סקסוהליסט לא יכול להתחיל אף צעד כאשר הוא גר בתוך ספינה מלאה בתאוות.
הבסיס לכל הוא – תוציא את סמים, תוציא את היין, ותוציא את הגירויים מתוך הבית שלך
(אבקש מכל החכמים, יודעי העיתים, שמנויים על קבוצת 12 הצעדים שלא יכתבו לי, לצום זה לא דייאטה, ויובש זה לא נקיות, אני מכיר את הפתגמים האלה בעל פה, מה שקורה בפועל הוא, שיש פה מאות אנשים שלא צועדים עדיין, ואליהם אני מדבר, וכל תגובה טיפשית כזאת יכולה רק להחליש, כי אם יובש זה לא נקיות, אז למה להתייבש? עד שאני אהיה ב12 צעדים אהיה רטוב... זה המסקנה המתבקשת מכל מחפשי האמת... ובדידי הווה עובדה.)