יש לי בור בתוך הנפש שלי, בור עמוק. לפעמים אני עומד על קצה הצוק ומנסה להציץ למטה. ואז אני נדהם, לא רואים את הקרקעית... ואני לא יציב, כמו לנדנד את הרגליים מקצה הגג של מגדל. הרבה פעמים, כשאני רואה את הבור הזה אני מרגיש שאני חייב לעשות איתו משהו. הייתם מצפים שאני אתחיל לזרוק עפר כדי לסתום את הבור הזה? האמת שאני לא לגמרי שפוי, בדרך כלל אני מרגיש שאי אפשר לסתום את הבור וקופץ לתוכו בעיוורון חושים... אני לא יודע איך, אבל אחרי ההתרסקות שלי שם למטה, אני מוצא את עצמי שוב למעלה. עד המפגש הבא עם הבור...
אתמול נפגשתי שוב עם הבור שלי, עמדתי מולו, וחיפשתי את הדרך לקפוץ שוב לתוכו פנימה. ברגע האחרון החלטתי להתקשר לשתף חבר בתחושה, סיפרתי לו הכל, מה מביא אותי לעמוד מול הבור, הסברתי לו שאני מרגיש שהבור לעולם לא יתמלא ועדיף שאקפוץ לתוכו וזהו. ואחרי זה פתאום הרגשתי שמשהו קצת התמלא, שהבור כבר לא כ"כ מאיים. ידעתי שלא אסתום עכשיו את הבור, הסטתי מבט מהבור והמשכתי הלאה. הוא שם, ואני הולך במעגלים, אני עוד אעמוד מולו. אבל פתאום גיליתי שלפעמים מספיק להודות בפני חבר שהוא קיים ואין לי אפשרות למלא אותו כדי שאוכל להתקדם הלאה.
הודינו שאנו חסרי אונים מול הבור, ואבדה לנו השליטה על חיינו.