ברוכים הבאים, אורח

לאן? מכאן?!
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: לאן? מכאן?! 491 צפיות

לאן? מכאן?! לפני 11 שנים, 2 חודשים #42608

• brother
  • דירוג פלטיניום
אז מה אני מרגיש כרגע?
ניסיתי למצוא חומר למה שאני הולך לכתוב אך לא כל כך צלחתי.. יש משהו שמאוד מציק לי..
איך אני יודע שאני מתקדם בצעדים שלי, איך אני יודע שאני בכיוון בכלל, זה שאני נקי כבר זמן לא מועט האם זה אומר שאני בתוך התהליך?
או אולי זה סתם כי אני מצליח "להחזיק", איך אני יודע, אני רוצה, בכל ליבי, להיות קרוב אליך,
אמ': אבא, לא ממזמן התחלתי ללמוד עליך בדרך חדשה ונהדרת, נותנת אור וחיים, באמת אבא, רציתי לספר לך על זה כבר אז, אבל איני יודע איך,
אני שומע אותך אומר לי
אבא: לך לך, אתה בכיוון עוד שלושה ימים תגיע.
אבל אני עומד כאן מחפש את ההר את הענן שנמצא עליו, איני רואה אותו, קשה לי להבין, אני יודע, הוא קיים.
אמ': אני מאמין שלא סתם שלחת אותי לכאן, אבל עכשיו אבא אני צריך כיוון נוסף, אני צריך שני נערים שילוו אותי, אולי גם חמור, כבר קשה לי ללכת.
אבא, אני הבן שלך, עכשיו חודש אלול, אצלי מצטלצל הקול של התרנגול שקורא מן ה"לול", יש לו קרבולת אדומה, היא מאוד מבלבלת אותי, מסתובב בחוסר שקט, מנסה להושיט יד, אך מרגיש מוזר, למה.
אבא: אתה מושיט אין מי שיושיט בחזרה, למה, בגלל עצמך, אתה לא באמת מצליח להושיט את היד רחוק, אתה עדיין מושיט בכאילו, היא עדיין קרובה אליך, תן לה להתרחק, בשביל להגיע להר אתה צריך למצוא את דרכך.
אמ': אבל מדוע אבא, הרי אתה אומר שיש כאלו שיכולים לעזור.
אבא: רק תבקש.
אמ': אבא, אני מבקש מחפש, אך כלום, איני מסוגל, באמת יש לי רצון אבא, תאמין לי, אני מתאמץ, כולי עיוור כבר, עייף מן החיפושים, אני רוצה למצוא, לעצור לנוח, לדעת, היש מנוחה, אבא, איני יודע נפשי, איני מכיר אותך מספיק, מה אני, מה חיי, כל רצוני לעשות רצונך, אבל איך אבא, איך.
יש לי הרבה כוח, אך איני יודע כיצד להשתמש בו נכון, אני טעון מאוד, אך כרגע אבא דבר אחד קשה לי, לאן? האם זה מכאן?! אם כן אבא איך?
אני תמיד הרגשתי שחסר לי החיבוק הגדול שיקרב אותי אליך.

לכן החלטתי שאת החיבוק הזה אני רוצה להעניק לכל מי שרק יבקש

בחיבוק גדול ואוהב שרק אח יכול לתת.

בעניין: לאן? מכאן?! לפני 11 שנים, 2 חודשים #42662

• brother
  • דירוג פלטיניום
אבא שאלה אחת יש לי- מדוע אני כל הזמן מסתכל האם הגיבו, ומתאכזב לראות שאף אחד לא הגיב?!
אנא תן לי את ההבנה שלא תמיד יהיה תגובה, תן לי את הכוח להבין שלא תמיד אנשים יודעים לענות, תן לי את היכולת לקבל את הפוסט בלי תשובה. בלי שיענו לי.
תודה לך אבא, תודה,
אני כבר אל הפוסט הזה לא חוזר.
אני תמיד הרגשתי שחסר לי החיבוק הגדול שיקרב אותי אליך.

לכן החלטתי שאת החיבוק הזה אני רוצה להעניק לכל מי שרק יבקש

בחיבוק גדול ואוהב שרק אח יכול לתת.

בעניין: לאן? מכאן?! לפני 11 שנים, 2 חודשים #42670

פוסט יפה.
אולי תנסה לצמצם פוסטים..
בעצה בשמחה..
ברוך ה' נקי מז' אייר התשע"ד.
זוכר שמחיר השימוש, הגיהנום הפרטי, יקר לי מדי (גנבתי מאסירות).

בעניין: לאן? מכאן?! לפני 11 שנים, 2 חודשים #42696

• הושיעה נא
  • רצף ניקיון נוכחי: 1617 ימים
  • דירוג פלטיניום
  • יש תקווה!
ברוט'ר יקר,

זה בדיוק התהליך. אני כל כך נבניתי מהפוסטים שלא הגיבו לי עליהם.
בסופו של יום ההחלמה חייבת לבוא מתוכינו ולא מגורם חיצוני. לא חבר, לא ספונסר, רק מהחלק אלוק ממעל שבתוכי.

אוהבים
הושיעה
אנא ה' הושיעה נא! עוזר דלים הושיעה נא!
הושיעה את עמך, וברך את נחלתך, ורעם ונשאם עד עולם...
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.32 שניות

Are you sure?

כן