בוודאי!!!! תראה כמה אנשים יצאו מזה....
חתונה לא רק שלא תפתור את זה... היא רק תגדיל את הבעיה ככה זה היה אצלי ואצל כולם... לי היה יותר מוטיבציה להפסיק כשהייתי נשוי מאשר כשהייתי רווק.. כי כשאתה חי לבד ואתה הורס לעצמך את החיי זה דבר אחד... אבל כשיש לך אישה, משפחה ואתה מבין שאתה הורס לא רק את עצמך אלא גם את המשפחה שלך זה כבר משהו אחר...
אני מחלק את החיים שלי לשני חלקים... אחד לפני שהכרתי בבעיה שלי. והשני לאחר שהכרתי בבעיה שלי...
לפני שהכרתי שיש לי בעיה של התמכרות לתאווה.. כשהייתי מאונן לא הייתי "נופל" זה היה דרך החיים שלי... כל פעם שהרגשתי צורך לאונן אוננתי... לא חישבנתי כלום ולא חשבתי יותר מידי...
היום אחרי שהבנתי את הבעיה שלי וקיבלתי על עצמי שלא עוד!!! שאני רוצה לשנות את החיים שלי ולהיות אדם נקי יותר... היום יש לי נפילות.... אני בדרך טובה ואני מועד לפעמים... וכשאתה יודע את זה הרבה יותר קל להתמודד עם נפילות ועם אכזבות... תמיד יהיו נפילות... אבל אנחנו צריכים לדעת איך להתמודד עם אותם הנפילות... לא להסתכל עליהם כמקור ליאוש אלא אדרבה לקחת אותם כמנוף לצמיחה אישית... לספוג אותם... להרים את הראש לעשות עליהם תשובה... ולהמשיך הלאה...
אני מקוה שהשם יתן לך כוחות בנפש ובגוף להתמיד בזה... ותאמין לי שאם אתה תצליח לעלות על מסלול שפוי לפני החתונה שלך.... אתה תהיה הבן אדם הכי מאושר עם עצמך ואם אישתך לעתיד...
שיהיה לך חג שמח והרבה הצלחה
מחזיק לך אצבעות...