בוקר טוב חברים
רוצה לשתף אתכם קצת ממה שעובר עלי
אני חבר בקבוצה טלפונית כבר שמונה ימים ובחסדי שמיים אני נקי מאז
לא יודע למה אבל מאתמול אני מרגיש עצוב עצבני דיכאון לא יודע איך להגדיר את זה ולמה זה קורה לי
אתמול בלילה יצאתי להליכה וחשבתי לעצמי האם מה שאני עושה בלהיות בקבוצה הטלפונית זה מספיק? האם אני צריך ספונסר לא צריך בסוף החלטתי לשלוח הודעה לחבר מהפורום אם הוא רוצה לשוחח אולי ידריך אותי קצת להמשך...
ב"ה הוא חזר עלי ונתן לי מזמנו היקר כדי לשוחח איתי המליץ לי כמה דברים ואז הוא שאל אותי האם הגיע זמן שבו בקשתי מה' שיעזור לי אמרתי לו כן אתמול בלילה אחרי תכופה ארוכה שבו לא היו לי בכלל מחשבות פתאום עלו לי מחשבות\פנטזיות על בחורה שאני בקשר איתה כבר הרבה זמן הוא לא ממש רצה להגיד לי האם הקשר הזה הוא טוב או לא טוב אבל הבנתי בסה"כ ממה שאמרתי שכצופה מהצד הוא לא טוב, וזה גם עשה לי לא טוב כי קשה לי לחשוב על זה שאני שולח אותה
קצת על הקשר
כל הקשר שלי עם הבחורה הזאת התחילה מזה שעבדתי בחברה וחיפשתי עובד לצוות שלי באיזה שהוא צורה היא שלחה לי הודעה אם אני עדיין מחפש וזה היה תקופה אחרי שכבר בכלל עזבתי את אותה חברה שעבדתי בה, אמרתי לה שלא, אבל הצעתי לה אם היא צריכה עזרה בגלל שהייתה חסרת ניסיון אשמח לעזור לה, וכך באמת עזרתי לה להתקדם בפרויקט שהיא עושה, עם הזמן הקשר התחזק והיא סיפרה לי על בחור שהיא בקשר איתו הקשר לא היה למטרת נישואין לפחות לא מצידה והיא לא רצתה ולא חשבה על האפשרות להתחתן איתו וסתם שרפה לעצמה את החיים, עד שהגיע לדי מעשים לא כשרים בלשון המעטה.
עזרתי לה לקלוט לאן זה מוביל אותה ולהוציא אותה מזה וכך נפרדה ממנו ונכנסה למסכת שידוכין כמו כל בנות ישראל כשרות... היא מאוד העריכה את העזרה כי זה היה ממש קשה לה אחרי שהתרגלה למישהו תומך וכו' אבל מצד שני הבינה שזה צריך להסתיים וצריך להתחיל את החיים ברצינות
בעבר ניסיתי להפסיק את הקשר כי הרגשתי לא טוב עם זה אחרי שהיא היו חילופי דברים והערכה משני הצדדים למרות שזה לא היה גס והיא גם מאוד נזהרת כי אני נשוי ולא רוצה לגרום לי לבעיות במשפחה (אני אגב ממש לא רואה מציאות כזו ואני לא רואה כל עתיד בקשר הזה ורואה את מסתיים ברגע שתמצא את האחד שלה)
אחרי הניסיון הזה וכבר כתבתי לה מכתב שהגיע הזמן שנפרד והחלתי לה הצחה וכו' היא לקחה את זה נורא קשה ואמרה שכל הסיבה שהיא לא חזרה אל אותו אחד היה בגללי ועכשיו היא לא יודעת איך היא תחזיק מעמד
ואז חזרתי צעד אחורה והמשכנו בקשר עד היום, שזה כולל עדכון בצאט מידי פעם וכו' וכו' אבל מדגיש שוב לא גס ולא גולש, המילה הכי חמה שאי פעם היה "היה אני אוהב אותך" או שהיא אמרה לי "חשבתי עליך בלילה" חוץ מזה היא נורא נזהרת וגם אני, אם רוצה להגיד משהו בכיוון, זה מאוד במרומז...
דבר נוסף שחשוב לי להדגיש, אישתי יודעת מהקשר המקצועי בלבד כי אני מתחבר אליה מהבית כדי לעזור לה וזה גם מפריע לה
ועוד משהו אחרון
אתמול בלילה חלמתי שאני מקיים יחסים עם אישתי וזה גרם לי להוציא מתוך שינה שז"ל
לא זוכר בכלל מתי היה פעם אחרונה שזה קרה לי בלילה
מאוד מעציב אותי כי עד שאני נשאר נקי זה בא לי בלילה
זהו להיום
ההמשך מחקתי בעצת נטישת התאווה