דבר ראשון,
תודה על התגובות.! (באמת-תודה!)
אני רק רוצה להבהיר משהו.
אני מכיר את הבעיה של נטיות הפוכות, וגד היקר, יש לציין שלא רק במסגרת של ישיבה הכרתי את התאווה הזו
אפילו עשיתי מעשים שראוי לא לחשוב עליהם כשהייתי בצבא (וגם לפני, בישיבה)
אני ב"ה שלם מאוד עם היותי נמשך לשני המינים.
ברור אם כן, שאני מאוד מבין בנושא זה, מהיותי אדם פתוח ביסודי, חקרתי את התופעה הזו.
ללא התורה וללא האיסור בדבר, בטוחני שהייתי יוצא מהארון וחי חיים מלאים כאלו.
עכשיו, ב"ה אני מכיר ויודע שיש אמת ראשונה מעבר לאמת השכלית.
לא נזקקתי אף לא לפגישה אחת עם פסיכולוג. לדעתי, אדם צריך להסתכל על כל דבר בשכל,
ברגע שיעשה את זה, הכל יהיה הרבה יותר ברור.
מתוך בחינה אמיתית של המצב ושל האפשרויות העומדות בפניי, האמת ברורה שהתאווה הזו היא תאווה גרידא ולא שום דבר מעבר לכך.
אני, בתור מישהו שעבר את המכשול הזה בדרך אל האושר (הקב"ה) רוצה לעזור לאחרים, כי אני בטוח שיש עוד שנתקלים בבעיה הזו ואין צורך להתמודד עם זה לבד. (אני לא מתיימר להיות צדיק הדור- אינני כזה! או לחילופין פסיכולוג- אני רק מעוניין להיות לעזר לחברים ברמה שלי ועם בעיות כמו שלי.)
לפני מספר שנים ראיתי סרט העוסק בנטיות הפוכות. את כל הסרט הזה השארתי בעבר מלבד משפט אחד שאני זוכר: "לפי דעתי, יש 10% סטרייטים בעולם, 10% *#*#*#* (נטיות הפוכות) וכל השאר הם גם וגם"- אני חולק על המשפט הזה ואומר- אצל כל אחד זה קיים, השאלה באיזה סביבה אדם מסתובב ועד כמה אדם 'רעב'.
אלו מספר משפטים שיצא לי לשמוע או אפילו לומר לעצמי- והדרכים בהן התמודדתי איתם.
בכל מקרה, אנשים לפעמים אומרים- "אם ככה אלוקים ברא אותי- כנראה זה בסדר!" וכמובן שצריך לענות על כזה משפט, שהקב"ה בחר בי מכל שאר הסובבים אותי- כדי שאוכל להתמודד עם עוד נסיון!
ואת"ל, אני מרגיש שככה אני עושה לעצמי/לאחרים/לאלוקים טוב, התשובה פשוטה- אנחנו בעולם שלנו בו הרגש אינו שלם אלא נגוע ואנו לא יכולים ללכת על לפי הרגש אלא על פי השכל.
אני עוד יותר אשמח לכל מיני שאלות ותהיות שיוצא לכם לחשוב עליהם והן גורמות לכם לחולשות..
יום טוב (רק היום!
)