אחת מהשאלות שהכי מנהלות אותי- הוא מתי אני יכול לצאת? האם הנקיות היא מצרך הכרחי בשביל לצאת או מספיק שאני עושה את הפעולות ואני מחלים אפילו שנפלתי לפני כמה ימים? ואם זה מצטרך הכרחי כמה ימים של נקיות אתם חושבים שצריך לפני שמתחילים לצאת? (בבקשה לא לענות תשובות 'מופשטות' מידי, ואם אפשר גם הסבר קטן ליד התשובה זה יעזור "אני חושב שמספיק חודש נקיות כי..." )
אלו דברים גורמים לכם להחליט שאתם לא מוכנים לצאת עכשיו? האם רק הספונסר מחליט בתחום הזה או שיש לכם עוד כלי מדד?
וגם אם כבר יצאתם בהחלמה- איך היו המפגשים? הרגשתם החלמה? או שהרגשתם שהתאווה נכנסת לדייט?
אם יצאתם ולא הלך- האם זה גרם לכם ליפול? איך התגברתם על זה? האם היו נפילות במהלך הפגישות או שזה עזר לכם בהחלמה?
האם הגעתם לשלב ששתפתם את הבחורה שיצאתם איתה בהתמכרות שלכם? איך היא הגיבה? האם היו דברים שהיא ביקשה שתפרטו או שהיא רצתה להתייעץ עם עוד אנשים?
אוהבים אותך אח יקר. וישר כח על הנושא החשוב.
במגזר שאני משתייך אליו, בפירוש אני בגיל של 'שידוכים' ואכן רבים מחבריי כבר נשואים, חלקם גם עם איזה תינוק קטן..
אקדים ואומר שאין לי שום נסיום בזה, אבל דיברתי על כך עם כמה חברים וותיקים. אנסה לענות לך קצת - מה קורה אצלי.
דבר ראשון, ברור שכל בנאדם צריך באיזה שלב להתחתן. לא משנה אם הוא נקי או לא. מה שכן, זכיתי ואלוקים ריחם עלי והגעתי לתכנית קצת לפני זמן השידוכים ככה שאוכל להכנס לשם יחסית מפוכח ולא חולה משומש.
הבעיה שלנו (שוב, כפי שאני רואה אותה) זה הריכוז העצמי המטורף. והזוגיות מאד מבלבלת, כי אני בטוח שזה יהיה הסוף לכל הבעיות שלי, לא אצטרך לחפש בחוץ כשיש לי בבית. סופסוף מישהי תבין אותי וכו'. אבל זה בלוף, בחיים האלו אני צריך להיות כל הזמן בנתינה, וכמה שיותר לברוח מהריכוז העצמי שלי. אם אכנס עם כל המחלה שלי לנישואים ואשתמש בחיבור הזה כדי להוסיף עוד ועוד תאווה - ריכוז עצמי, זה רק ימוטט את הבית.
לכן, כפי שאני רואה את זה, אני צריך להיות בהחלמה, לשים לב שאני כן מסתכל מימיני ומשמאלי, שם לב מה קורה איתי ומחובר לאלוקים. זה קורה אחרי תרגול עוד ועוד של הצעדים.
כמה זמן? אי אפשר לדעת, זה כל אחד והמצב שבו הוא נמצא.
חוץ מזה, לפני שנפגשים צריך קצת 'להתרחק מבור הספיגה'(כלשונו של אסירותודה..) אני לא יכול להפגש עם בחורה כדי לבנות איתה את החיים כשכל הראש שלי אכול עם תאווה. צריך איזה תקופת צינון..
עוד נושא קטן, כתבת 'אם יצאתם ולא הלך- האם זה גרם לכם ליפול?' אני חושב שאחרי זמן בתכנית, כשיוצאים ממקום רוחני וחיבור אין מקום לשאלה הזאת. פשוט אני סומך על אלוקים, מתפלל אליו לקבל הכל בשלווה, כמובן שבמצבים מסויימים צריך יותר להתחבר. אבל כשכבר מחליטים לצאת זה צריך להיות ממקום מחובר.
ואותו דבר זה גם בנושא של לספר למיועדת. אם אני מנהל את העולם, אין סיכוי שאספר זאת. היא תזרוק אותי מכל המדרגות, ואני לעולם לא אתחתן. אבל ברגע שאני מבין שמישהו אחר על ההגה, אז יש כזאת אפשרות, וזה ממש לא מופרך. (אני מכיר חבר מהתכנית חרדי, שיצא, סיפר, ו...השמים לא נפלו.. הוא נשוי כבר כמה חודשים באושר)
שיהיה בהצלחה. תשתף אותנו!