לאחר אין ספור פעמים שהבטחתי , ונשבעתי , וטבלתי במקוואות , ונדרתי , ואמרתי משניות והלכתי לרבנים , והתפללתי בבכיות לקב"ה שיותר לא אפול לתאווה , שזה הפעם ! תהיה פעם אחרונה !!!
וזה לא עזר ! מדוע כל כך הרבה פעמים שהתפללתי לקב"ה שיושיע אותי מהתאווה הזאת שיוציא אותי ממנה מדוע הוא לא שמע אותי??? מדוע? הרי זעקתי אליו בתחנונים ובבכיות מכל הלב!?
היום ע"י תוכנית 12 הצעדים אני מתחיל להבין את זה !
הקב"ה רוצה לעזור לי אוהו כמה שהוא רוצה הוא כבר ממתין לי בחלון שנים על גבי שנים עם העזרה ביד ואני לא רוצה לקחת אותה !?
אני???? לא רוצה? בטח שאני רוצה ! אני הרי התפללתי אליו ובכיתי וצרחתי ומה לא???
כן אני !
נכון שהתפללתי נכון שביקשתי אבל דבר אחד לא עשיתי " לא ויתרתי"
בתוך תוכי לא הייתי מוכן באמת לוותר על הפורנו או על מבטים ברחוב בתוך תוכי רעדתי מפחד לחסום את האינטרנט , כי מה אני יעשה מחר בלעדיו זה היה בלתי אפשרי בשבילי לחשוב לחיות ללא הסם שלי !
ואם תשאלו אותי אז מה קרה עכשיו??? מה נשתנה הימים האלו מכל הימים האחרים??
אענה לכם : באמת לא השתנה הרבה , אני נשארתי מכור ואני עדין רוצה את התאווה וכנראה אשאר לנצח מכור ,אבל יש לי את הקב"ה בחיים שלי כמו שלא היה לי מעולם , אני מאמין בו אחרת ממה שהאמנתי עד עכשיו , ותראו איזה פלא הוא פתאום התחיל לשמוע אותי ! אני מבקש ממנו , אנא בורא עולם , בבקשה ממך אבא שלי אני לא רוצה ליפול לתאווה תשחרר אותי מהטירוף שנכנס בי ותוציא אותי מהרצון שיש בי לתאווה עכשיו, תן לי אומץ לשנות את הדברים שביכולתי ! ופתאום אני מרגיש את רוח אלקים מרחפת בתוכי ולוקחת אותי למקום אחר הן במחשבה והן במעשה !
שיהיה יום נקי לכולם וחג חירות מהתאווה שמח