-
מתחיל שוב - וצועד לאלוקים
-
רצף ניקיון נוכחי: 3555 ימים
-
-
מפקח
-
-
ההולכים בחושך ראו אור גדול חבר בקבוצות החיות של SA
-
-
|
לפני כשנתיים וחצי ביום רביעי כ"ז במנחם-אב ה'תשע"ב קרה דבר מאד טוב אצלי, ולא נראה לי שצריך לומר מה כי זה ברור, אבל בכל זאת אומר שאז נתוודעתי לאתר הנפלא הזה ומיד נרשמתי לאתר וקראתי לעצמי "אלף בית".
עברו יומיים שחרשתי את הפורום ואז כתבתי את הודעתי הראשונה. כאן או כאן
אבל עדיין מעולם לא הצלחתי להתחבר לתוכנית לצערי.
- - - - - - - - - - -
לאחר זמן כשהרגשתי שאני לאט לאט שוכח מהפורום וכל העניין, החלטתי לחזור ולהתחיל שוב מחדש, והגעתי לכאן שוב ושיניתי את שמי ל"מתחיל שוב", התחלתי לעלות לקבוצות טלפוניות, והדפסתי לי בדפוס את הספר הגדול והספר הלבן וכו' והתחלתי לקרוא בספרות. אבל גם זה לאט לאט התמעט ושוב מצאתי את עצמי מחוץ לכל העניין.
אבל מעולם ההתמכרות שלי לא נתנה לי מנוח.
ובתקופה הזו היו לי נפילות קשות מאד ובתדירויות גדולות, וקניתי לעצמי סמרטפון וככה היה לי מקור לחומר בלי צורך ללכת לחנות ולהתפדח. אבל ב"ה אני חייב לומר שכל פעם שפתחתי לי איזה סרטון פורנו הרגשתי שאני הולך להקיא, וזה הלך שהייתי מתחבר ל - Wi-Fi ומוריד לי הרבה סרטים ושאר מרעין בישין, ואז כשבאתי להשתמש, על הרגע הראשון נגעלתי ומחקתי את כל החומר שעמלתי עליו הרבה זמן להוריד. ואז הפסקתי להוריד כאלה חומרים, והשתמשתי בסמרטפון רק למייל, והייתי קורא את המייל היומי של "שמור עיניך", עד ששוב פעם רציתי פורנו וכו', כך היה כמה פעמים, עד שב"ה נגמלתי מהסמרטפון. וב"ה כבר חצי שנה שלא ראיתי בכלל פורנו, ולא שאר תמונות ומרעין בישין. כך שמהבחינה הזו אני מחזיק מעמד.
- - - - - - - - - - -
לסיכום אומר, שפורנו לא ראיתי הרבה, אבל זה הכניס לי מלא פנטזיות ומחשבות וזה בעיקר מה שגרם לי לאוננות קשה בשלוש השנים האחרונות שזה בעצם עיקר השנים של ההתמכרות שלי. וזה בעיקר הדבר שאני מתמודד איתו. כמובן שאני מחפש מראות ברחובות וכו', אבל מעולם זה לא גרם לי לאונן, עד שהפורנו הכניס לי לראש פנטזיות, ואכן כיום כל מראה יכול לגרום לי לאוננות.
- - - - - - - - - - -
אבל עדיין כל הזמן הרגשתי קושי להתחבר לתכנית, ואפילו את מסע ה - 90 יום לא הצלחתי בקושי להתחיל, החזקתי מעמד יום יומיים וזהו, פעם אחת בודדת הצלחתי להיות נקי 11 יום, אבל בכלל לא בטוח שבאמת זה היה נקרא ימים נקיים כי עשיתי הכל הכל חוץ מהדבר הסופי.
והסיבה שהיה קשה לי להתחבר לכל העניין, זה בגלל שלא שיתפתי אף אחד, ובעצם היתה לי התמודדות עם עצמי בלבד על דבר כל כך קשה, וזה ממש לא אפשרי.
וכעת בחודש ה"גאולה" וימי חג ה"חירות" קרה אצלי משהו טוב. לאחר כמה חודשים קשים בסוף החורף האחרון שלמרות שהייתי נקי מפורנו וכו', אבל מחשבות היו לי מכאן ועד להודעה חדשה, דברים שלא היו לי מעולם קרו לי החודשים האחרונים, וזה קרה מחמת צירוף קשיים מכל הכיוונים, שגרמו לי להגיע למקומות רחוקים במחשבותיי, וב"ה במעשים לא הגעתי לשום מקום אחר, תמיד השימוש שלי בתאווה נשאר ביני לבין עצמי.
הרי כתבתי שהבעייה שלי היתה חוסר יכולת ההתמודדות לבד עם עצמי, אז קיבלתי כוחות משמיים והתחלתי לשתף חברים, ואז התחלתי להרגיש מחובר יותר להתמודדות, ומחובר למשפחה החדשה שלי, משפחת "שמור עיניך", ואני נורא מתרגש כשאני כותב מילים אלו, שב"ה לאחר כמה שנים שאני משוטט אני סוף סוף מרגיש בזכות החברים היקרים שלי, ש"משהו חדש מתחיל".
והתוצאה הראשונית כבר נראית בשטח, ואתם מוזמנים להיכנס לאתר באנגלית ולחפש אותי בטבלת ה - 90 יום.
- - - - - - - - - - -
אם כבר הזכרתי את ימי בואי כאן לפורום, אומר שבהתחלה זה היה אצלי חידוש גדול שיש כ"כ הרבה אנשים שכולנו נמצאים בהתמודדות הזו, בלי הבדלי דת, יש כאן מכל המגזרים, כי זה לא קשור לשום מגזר.
ובהתחלה כשלא הבנתי עדיין את משמעות ההתמכרות לא הבנתי איך אנשים באים ועוסקים בכאלה דברים ומקימים אתר ומערכת שלימה של פעילות עניפה מאד, ולא מסתירים את עצמם מאחורי שם כזה או אחר, כי זה היה נראה לי בהתחלה בזוי להתעסק בנושא הזה, כי אני התייחסתי לזה בהתחלה רק בתור עבירה וחשבתי על עצמי שאני איזה פושע ורשע, ועדיין לא הבנתי שזה לא במישור של דת.
אבל עכ"פ אי אפשר שלא להביא ביחס למחשבה הזו שלי את הגמ' בברכות (ד א ):
"לדוד שמרה נפשי כי חסיד אני לוי ורבי יצחק, חד אמר כך אמר דוד לפני הקדוש ברוך הוא רבונו של עולם לא חסיד אני שכל מלכי מזרח ומערב יושבים אגודות אגודות בכבודם ואני ידי מלוכלכות בדם ובשפיר ובשליא כדי לטהר אשה לבעלה".
אין צורך להוסיף כלום.
- - - - - - - - - - -
אשריכם כל העוסקים במלאכת הקודש האדירה הזו בגלוי ובסתר לפני הקלעים ומאחורי הקלעים, ואשריכם כל החברים כאן המסייעים בשמחה אחד לשני, אשריכם המשפחה שלי, המשפחה הגדולה בעולם משפחת "שמור עיניך".
ובעניין זה אוסיף שבשבוע האחרון היה לי קושי גדול מאד מאד שהייתי צריך להתמודד איתו ולא יכולתי לעשות זאת מעל גבי הפורום, אבל האחים היקרים שלי במשפחה הזו שמפעילים את כל הפעילות האדירה ולא אכנס לשמות, עזרו לי מאד ועוזרים לי מאד בעניין הזה, וזה ממש נותן לי תחושה של משפחה אחת גדולה.
אני מצטער שאני מסיים כאן את הודעתי, אני לא מצליח להמשיך לכתוב, דמעות מציפות את עיניי ואני בקושי רואה את המסך שמולי.
החותם באהבה ובתפילה שכעת אני "מתחיל שוב" - ולא עוזב יותר לעולם את המשפחה
אחיכם
"מתחיל שוב"
|