האמת? לא יודע מה היה קורה...
מתנה גדולה להגיע לכאן,
אבל גם היא לא מבטיחה את המתנה הגדולה ללכת ברצינות על התכנית,
מתנה גדולה ללכת ברצינות על התכנית,
אבל גם היא לא מבטיחה להישאר בה לאורך ימים מבלי לנשור ולחזור אל התופת.
ובייחוד אצל אנשים גדולים ומפורסמים. זה מורכב. הציבור בחוץ עדיין לא מבין את הנקודה. בכלל בכלל לא. כפי שציינתם. הם פשוט לא מכירים משהו אחר, חוץ מיצר הרע שצריך להתגבר עליו ולשלוט בו ו"זה לא סיפור כזה גדול למי שזה באמת חשוב לו".
אין "לא יכול" אצלם, יש אך ורק "לא רוצה". ולא זו בלבד, אלא שזה גם יסוד התורה כולה לשיטתם, ואידך (=אם קורה אצלך משהו אחר) זיל גמור (=לך תהיה גמור. אין לנו איך לעזור לך, ואנחנו גם לא כזה רוצים. "מגעיל אחד! בהמה! זה המצב שלך? תתבייש לך!" וכיוצ"ב).
לא אכחד שפעמים רבות אני חושב לעצמי: רגע, מה יקרה כשאהיה הזמר / המרצה / ה-? המפורסם? יגיע חבר חדש בן 18 ויראה את הוד זרמתו (טוב, הייתה לי טעות בהקלדה, ויש לה משמעות, אז לא אמחק...

) / הוד זמרתו / הוד קדושתו וכדו' ואז ירוץ לספר לחברים בישיבה / לאשתו / להוריו ("זוכרים את התכנית שסיפרתי לכם שאני הולך אליה? אל תשאלו את מי ראיתי שם! את טהרני!!! מבטיח לכם! באמת! הוא סיפר שהוא אונן עשרים שנה בלי סוף! והוא גם ראה פורנוגרפיה! אמיתית! והוא גם התקשר לשיחות אירוטיות! והוא גם... כן, הוא פשוט עשרים שנה לא הצליח להפסיק את זה! ועכשיו הוא נקי X שנים", או, גרוע יותר: "הוא אמנם היה נקי X ימים, אבל לאחרונה הוא בסדרת נפילות והוא לא מצליח לצאת מזה. בקבוצה הוא סיפר בדמע שהוא נקי שש שעות!"

) ואז השמועות תתפשטנה כאש קוצים...
אז אולי בכל זאת טוב שאני עדיין לא כזה מפורסם (והאמת, שגם לא פחות מזה אני מוטרד מזה שיתפרסם עליי סיפור כזה כמו של הרב מצפת...).