שלום חברים הייתי רוצה לשתף אתכם בהרהורי ליבי אשמח לשמוע את חוות דעתכם וכן אם תוכלו לעזור לי בנושא.
אני ברוך ה' באסירות תודה בתוכנית בקבוצות ובצעדים, ויצא לי לחשוב מה יהיה עם הדור הבא? האם כל האנשים שעתידים להוולד כמכורים למין (או לכל דבר אחר) יהיו צריכים לעבור את כל הסבל והפיצול אישיות והשנאה עצמית?! וכן כל הצעד תשע, שיהיו צריכים לכפר ולבקש מחילה מכל מי שפגעו בהם במשך שנות מחלתם???
האם אין פתרון להם כדי שלא יסבלו כמונו????!!!!
חשבתי שאם אנחנו יודעים (לפחות הותיקים כאן) את המקור והסיבה והמסובב למחלה. למשל: ריגוש יתר, הרגשת זרות, חיפוש אהבה. וכן פגמי אופי שיהיה ניתן לזהות, יהיה ניתן באיזשהו צורה להבחין בה בילדים בעודם צעירים ולתכנן בשבילם תוכנית מיוחדת בשביל לשמור על שפיותם במשך ימי חייהם, או להדריך את ההורים המזהים תכונות אלו, איך לשמור עליהם ולתת להם לחיות יותר עם האלוקים (איך שהם מבינים אותו, או שאינם מבינים אותו). וכן כל שאר הצעדים הרלוונטיים לגילם.
וכל זה על מנת למנוע מהם את הצרות והייסורים שעברנו בדרך לפני שאנו הגענו לתוכנית (וגם אחרי).
הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא אם בכלל יש כאן מה לדבר או לא. וזה משהו שנידון כבר עשרות שנים ולא מצאו לו פתרון כי רק הרגשת חוסר אונים מוחלט ורצון עז להחלים יגרום למישהו לעשות צעדים ולהחלים. מה שאין שייך בילדים שלא עברו סבל.
תודה