ברוכים הבאים, אורח

לחשוב קדימה, עבור הדור הבא
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: לחשוב קדימה, עבור הדור הבא 725 צפיות

לחשוב קדימה, עבור הדור הבא לפני 9 שנים, 1 חודש #78011

• וטהר ליבנו
  • רצף ניקיון נוכחי: 231 ימים
  • חבר קבוע
שלום חברים הייתי רוצה לשתף אתכם בהרהורי ליבי אשמח לשמוע את חוות דעתכם וכן אם תוכלו לעזור לי בנושא.
אני ברוך ה' באסירות תודה בתוכנית בקבוצות ובצעדים, ויצא לי לחשוב מה יהיה עם הדור הבא? האם כל האנשים שעתידים להוולד כמכורים למין (או לכל דבר אחר) יהיו צריכים לעבור את כל הסבל והפיצול אישיות והשנאה עצמית?! וכן כל הצעד תשע, שיהיו צריכים לכפר ולבקש מחילה מכל מי שפגעו בהם במשך שנות מחלתם???
האם אין פתרון להם כדי שלא יסבלו כמונו????!!!!
חשבתי שאם אנחנו יודעים (לפחות הותיקים כאן) את המקור והסיבה והמסובב למחלה. למשל: ריגוש יתר, הרגשת זרות, חיפוש אהבה. וכן פגמי אופי שיהיה ניתן לזהות, יהיה ניתן באיזשהו צורה להבחין בה בילדים בעודם צעירים ולתכנן בשבילם תוכנית מיוחדת בשביל לשמור על שפיותם במשך ימי חייהם, או להדריך את ההורים המזהים תכונות אלו, איך לשמור עליהם ולתת להם לחיות יותר עם האלוקים (איך שהם מבינים אותו, או שאינם מבינים אותו). וכן כל שאר הצעדים הרלוונטיים לגילם.
וכל זה על מנת למנוע מהם את הצרות והייסורים שעברנו בדרך לפני שאנו הגענו לתוכנית (וגם אחרי).

הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא אם בכלל יש כאן מה לדבר או לא. וזה משהו שנידון כבר עשרות שנים ולא מצאו לו פתרון כי רק הרגשת חוסר אונים מוחלט ורצון עז להחלים יגרום למישהו לעשות צעדים ולהחלים. מה שאין שייך בילדים שלא עברו סבל.
תודה

תגובה: לחשוב קדימה, עבור הדור הבא לפני 9 שנים, 1 חודש #78017

אתה בהחלט צודק בסכנה שיש לדור שגודל כאן ובכלל בעולם עם התקדמות הטכנולוגיה וחסרונותיה.

בתור אחד שנמצא בצד הטוב - יהיה מאוד מבורך אם נחזק את הצד הנופל
בהרשמה לאינטרנט חוסם כמו רימון, בהסברה נכונה והגיונית והמון חיזוקים
ונקווה בע"ה שנציל את כולם ונחיה את החיים בצד הטוב ביותר

תגובה: לחשוב קדימה, עבור הדור הבא לפני 9 שנים, 1 חודש #78022

• וטהר ליבנו
  • רצף ניקיון נוכחי: 231 ימים
  • חבר קבוע
תודה רבה על התגובה.
אתה צודק בהחלט שצריך להכניס מודעות לעניין הסינון. ואכן בשמור עיניך עובדים קשה כדי שאנשים ידעו את הסכנות וההתמכרות שיש באינטרנט.
אך כוונתי היתה בעיקר על התמכרות שאינה על ידי צפיה באינטרנט ו/או אינה באה לידי ביטוי עלי ידי צפיה באינטרנט. אלא התמכרות לתאווה ולמין במובן של לפני עשר עשרים שנה. וכמו התמכרות לאלכוהול, סמים, עבודה, וכו'. שיש רשימה של למעלה מעשרים סוגי התמכרויות.
ולזה יש בסיס חולה של פגמי אופי וכו' כמו שכתבתי לעיל. ועל זה אני בא להציע ולשאול אם יש למישהו רעיון איך לעזור לדור הבא.

תגובה: לחשוב קדימה, עבור הדור הבא לפני 9 שנים #78076

• אבי גולן
  • רצף ניקיון נוכחי: 208 ימים
  • דירוג פלטיניום
יש לך רעיון אייך אנשים לא יקבלו המחלה הנוראה ועוד כל מיני מחלות מיותרים,
אני לא מתכוון בצניות, ההתמכרות נובעת מקשיי ילדות שלפעמים ההורים גם לא אשמים,
ההתמכרות נובעת מחשיפה בגיל מאוד צעיר לתאווה,
מה שאנו יכולים לעשות בשביל ילדנו זה להתפלל המון בשבילם, לתת להם המון אהבה וחיבוק, ולתרגל איתם שכל קושי בחיים לחשוף את זה בפני ההורים, כמה שהם יהיהו יותר פתוחים עם ההורים ככה יש סיכוי שלא יפלו, זה מה שאני הקטן חושבלהתמכרות
אֲנִי מַאֲמִין בֶּאֱמוּנָה שְׁלֵמָה. שֶׁהַבּוֹרֵא יִתְבָּרַךְ שְׁמוֹ הוּא בּוֹרֵא וּמַנְהִיג לְכָל הַבְּרוּאִים. וְהוּא יכול בכוחו לתת לי עוד יום נקי ומפוכח.

תגובה: לחשוב קדימה, עבור הדור הבא לפני 9 שנים #78086

• עמוס
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • דירוג כסף
העלת כאן נושא חשוב שהטריד גם אותי
אני יוצא מתוך הנחה שמכור זה סוג של נטיה כמו שאם אחד ההורים סבל מADHD סביר להניח שאחד הילדים יסבול גם לכן העלאת הנושא שלך היא חשובה מאוד
אישית התחברתי למה שכתב אבי גולן
והייתי מוסיף על דבריו להכניס את אלוקים בכל דבר כבר מגיל צעיר לדעת לקבל את מאורעות החיים כמו שהם זה בעצם צעד ראשון להסכים להיות בחוסר אונים
אולי לילדים לא הייתי משתמש במילים האלו אלא קבלה להאמין שהכל ממנו גם בדברים הקטנים
כשילד גדל עם זה ומאמין שיש למעלה מישהו שדואג לו ואוהב אותו זה מקל מאוד בהתמודדות עם הקשיים בגיל ההתבגרות ונראה לי שזה יכול גם למנוע הגעה למצבי התמכרות
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.32 שניות

Are you sure?

כן