הלב שלי עמוס ומבקש את עזרתכם
אז כך. שבוע שעבר ביום א' פניתי פעם ראשונה לנציג של שמור עיניך דרך המייל, יומיים אחר כך הייתה לי נפילה ומאז אני נקי 8 ימים, לא שהיה לי איזה שהוא החלטה אלא הקשר לאתר ולפרום חשף אותי לעולם חדש, שהראש שלי עסוק עם זה 24 שעות, אני מודה על זה לה' על כל יום נקי, ומיד בבוקר אחרי מודה אני לפניך, מבקש על עוד יום נקי. בימים הראשונים הרגשתי את התלות בה' הייתי בוכה בתפילה
לצערי, אני בעל ניסיון הרבה שנים, תרתי משמע ,גם הרבה ניסיונות מאת ה שלא הצלחתי לעמוד בהם, וגם הרבה ניסיונות שלי לצאת מזה ולא הצלחתי לעמוד בהם, ברור לי שאם לא אעשה צעד משמעותי קדימה הנפילה הבא זה עניין של זמן. (ועם הצעד קדימה אני לא יודע)
הצעד הבא, הוא פשוט להתקשר לרכז של שמור עיניך, (הנציג של שמור עיניך שלח לי מייל פעמים שזה מה שאני אמור לעשות)אולי להרבה חברים זה נראה צעד פשוט אבל בשבילי זה מות אתם שואלים למה
כל פעם שאני מתקרב לרגע האמת להרים את הטלפון לדבר פיזית עם בן אדם ולבקש עזרה ,אני נירתע לאחור , אני מרגיש מצוקה ובלבול, צף לי לראש חששות תהיות ופחדים אני אדם מכובד "כלפי חוץ" יש לי חברים ,קהילה, אשה וילדים, חסר לי רק שידלוף החוצה שאני חבר במועדון ה... ובכלל מי אומר שהאתר הזה מתאים לי אני בעצם לא מכיר פה אף אחד אני מפחד ליצור קשר עם חברים והאם זה מתאים לכל סוגיי ההשקפות חסידי אדוק!? חסידי רגיל!? לטאיי חזק ופחות חזק קהילה כזו או אחרת!? אני חושב לעצמי מה אני צריך את כל הבלגן הזה, בא לי לקחת את הרגלים ולברוח לברוחחחחחחחחחחח.
אבל לאן אני יברח, המקום האחד והיחיד שיש יש לי לברוח זה לתאווה ועוד פעם לתאווה, אוי לי מיצרי ואוי לי מיוצרי, כך אני מסתובב כמה ימים אשתי כבר שאלה אותי מה אני כל כך מהורהר נו ..מה אומר ומה אדבר !? זה הרי הסוד הכי גדול בחיי.
חנוק לי, קשה לי, קשה לי שאני כנראה מכור וחולה, קשה לי שאני לא יכול לבד וחייב עזרה ,קשה לי הבושות ההשפלה החשיפה, קשה לי, חנוק לי.
היה לי צורך לכתוב את מה שיש לי על הלב ולבקש את העצות שלכם, בפרט אלו שעשו את הדרך הקשה הזאת
תודה ומקווה בעז'ה לטוב