ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: שקוע 779 צפיות

שקוע לפני 9 שנים #78386

• חדש
  • רצף ניקיון נוכחי: 156 ימים
  • חבר ותיק
שלום.
זמן רב שאני כבר לא נכנס לכאן, לא יודע בדיוק למה. אולי גאווה שאני מסתדר ויכול להסתדר בעצמיוגם שאיני מתחבר לחלק מהדברים.
בפועל אני לפעמים תקופות ארוכות (כמה חודשים) נקי ולאחר מכן נופל לשבוע או שבועיים וחוזר חלילה. כבר הרבה זמן שאני צריך לכתוב איזה עבודה חשובה ואני פשוט לא מצליח מפני שבשעות הפנויות שכבר יש לי אני נמשך מיד למחוזות אחרים.
נמאס לי כבר מהנפילות, רוצה לחיות באמת.יש לי כל טוב ושפע שרק אפשר לבקש מסביבי לו רק יכולתי בנושא זה להתנקות הייתי הולך מחיל אל חיל. מלא אהבה לילדי לאשתי לעבודתי ולכל טוב שה' חנן אותי אנא חנני וגאלני אף מזו.

תגובה: שקוע לפני 9 שנים #78388

• אבי גולן
  • רצף ניקיון נוכחי: 208 ימים
  • דירוג פלטיניום
אוהבים אותך, אבל לא משנה כמה פעמים אתה נופל, תתחבר למקום זה, ובעז"ה תתחבר למקום האמיתי שלך
אֲנִי מַאֲמִין בֶּאֱמוּנָה שְׁלֵמָה. שֶׁהַבּוֹרֵא יִתְבָּרַךְ שְׁמוֹ הוּא בּוֹרֵא וּמַנְהִיג לְכָל הַבְּרוּאִים. וְהוּא יכול בכוחו לתת לי עוד יום נקי ומפוכח.

תגובה: שקוע לפני 9 שנים #78391

• קדימה הלאה
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • דירוג פלטיניום
שלום וברוכים השבים!!
אני מזדהה איתך מאוד עם הרצון לחיות באמת , להפסיק לחיות חיים כפולים ולבזבז את הזמן על התאווה.
עצה אחת קטנה שבשבילי עזרה- תישאר כאן באופן רציף . אני זוכר שהייתי גם מתנדנד בהתחלה עם התוכנית אך מתי שהוא החלטתי שאני הולך על זה.ב"ה אני עובד לאט לאט בתוכנית וממליץ לך בחום להתחבר לכאן. באתגר 90 יום יש משהו מדהים שהוא מעמיד אותך איפה אתה נמצא ומה מצבך..
שיהיה לך המון בהצלחה בדרך החדשה ישנה!!
תמיד אשמח לעזור! ניתן לשלוח הודעה פרטית במקרה שצריך..

תגובה: שקוע לפני 9 שנים #78396

• אלי
  • רצף ניקיון נוכחי: 4 ימים
  • דירוג פלטיניום
  • המשימה אפשרית, אחרת לא היינו מקבלים אותה!!!
מזדהה מאוד עם ההתרחקות מהאתר

בסבב הניון הקודם שלי שיתפתי פה כמה פעמים על אותן תחושות, שאני לא מצליח להביא את עצמי להכנס לאתר ולשתף. ובאמת לאחר כמה חודשים כאלו נפלתי.

מאוד חשוב מיד לאחר נפילה לבצע פעולות החלמה, לשתף באתר ולדבר עם חברים מהאתר

תצמד לאתגר 90 הימים ותמשיך איתו עד לשנת נקיות

תגובה: שקוע לפני 9 שנים #78402

• תחרות כלבים
  • רצף ניקיון נוכחי: 1923 ימים
  • דירוג זהב
סיפור חיי ממש.
אני חבר באתר מעל לשנתיים אבל רק עכשיו באמת נכנסתי לסשן החלמה אמיתי. כך הרגשתי.
כתבתי בפעמים קודמות שאני רוצה שיצילו אותי וזה היה ממקום של כניעה לא מוחלטת.
הייתי גאוותן וחשבתי שאני יכול להתמודד לבד.
אז גם אף אחד סביבי לא ידע.
היום ברוך ה' ובחסדי שמיים אני נקי 19 יום ו3 חברים הכי טובים שלי יודעים על מחלתי.
אני נכנס לפורום ומשתף על בסיס יומי, אם לא כותב אז לפחות מעדכן את טבלת אתגר 90 הימים.
אז עצה שלי - בוא בצל קורתנו.
לא תמצא חברים אוהבים ואמיתיים מאיתנו, אם רק תיתן לעצמך ולנו הזדמנות - כולנו נרוויח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
תחרות כלבים - אביתר בנאי

"נוסע במונית, לא זוכר את הכתובת
כל כך הרבה זמן בחושך
הייאוש, הבשר, הגאווה
אויבים גדולים שאני טיפחתי
להדליק את השמש
בצחוק ובכי ובמנגינה
אני כבר מגיע, אני כבר נמצא"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

לסיפור הישן/חדש שלי: tinyurl.com/nkms2jn

ליומן המסע שלי אל הנקיות: tinyurl.com/pdd3fy3

תגובה: שקוע לפני 9 שנים #78431

• חדש
  • רצף ניקיון נוכחי: 156 ימים
  • חבר ותיק
תודה. נראה שבאמת אני צריך עזרה בדרך. ב"ה זהו היום השני שיש לי זמן פנוי בבית ולא צפיתי, על אף שגם לא התקדמתי כל כך בעבודה..
הבעיה שבזמן שאני נקי אפילו אחרי יום אני מרגיש אדם חדש נקי ורחוק מאוד מכל הזוהמא כאילו שאינה שייכת אלי כלל (ומכאן שאין צורך להכנס לאתר) ופתאום יכול להגיע איזה רפיון מתישהו שקשה להגדיר אותו אבל שהוא ברקע אני יודע שבהזדמנות הבאה אני ישוב למקום הנמוך (וגם אז אין כוחות להכנס לאתר..)
כל טוב ושפע.

תגובה: שקוע לפני 9 שנים #78434

• אלי
  • רצף ניקיון נוכחי: 4 ימים
  • דירוג פלטיניום
  • המשימה אפשרית, אחרת לא היינו מקבלים אותה!!!
תבצע פעולות רוטיניות, כלומר דברים קבועים.

תגדיר לעצמך שאין יום שבו אתה לא כותב אפילו תגובה אחת בפורום, גם אתה מרגיש שבאותו זמן אתה רחוק מהתאווה.

זה מחייב אותך להתחבר לפורום ובעקיפין להעזר בו

תגובה: שקוע לפני 9 שנים #78435

• מושי
  • רצף ניקיון נוכחי: 560 ימים
  • דירוג פלטיניום
חדש כתב:

הבעיה שבזמן שאני נקי אפילו אחרי יום אני מרגיש אדם חדש נקי ורחוק מאוד מכל הזוהמא כאילו שאינה שייכת אלי כלל (ומכאן שאין צורך להכנס לאתר) ופתאום יכול להגיע איזה רפיון מתישהו שקשה להגדיר אותו אבל שהוא ברקע אני יודע שבהזדמנות הבאה אני ישוב למקום הנמוך (וגם אז אין כוחות להכנס לאתר..)

אוי כמה שזה מוכר...
להתחבר לאתר אונליין - זהו הפיתרון לבעיה שלי ושלך...

= = =
גם היום, רק להיום.

תגובה: שקוע לפני 9 שנים #78445

• טהרני
  • רצף ניקיון נוכחי: 3306 ימים
  • דירוג פלטיניום
  • עלי לבחור בין כניעה להשפלה
חדש כתב:

אינני יודע אם אתה מכור או לא. אבל אני כן.

מאז שהצטרפתי לתכנית 12 הצעדים, באמצעות המידע שבאתר, יש לי רשת של חברים שאיתם אני נפגש כל שבוע וגם מדבר טלפונית על בסיס יומיומי. יש לי גם מדריך שאליו אני מתקשר ויש מודרכים שמתקשרים אליי.

זה מאוד עוזר לי לזכור את הבעייה שיש לי, וזה צעד חשוב בדרך לפיתרון, כי חלק מרכזי של הבעייה שלי הוא ההכחשה והשיכחה של הבעייה שיש לי עם תאווה. אם אני נקי זמן קצר, אני בטוח שזה כבר מאחוריי למרות שעשרים שנה, כל פעם מחדש, התברר אחרת. זה מוזר, אבל כל פעם מחדש אני מאמין לסיפור הזה שאני מספר לעצמי, מאבד עירנות ונופל.

מאז שהגעתי לכאן והשתדלתי לקחת את הדברים ברצינות, אלוקים שומר אותי נקי, בחסד בלתי נתפס, 625 יום.
ליומן המסע שלי     הפוסט שהסביר לי מה הבעייה     הפוסט שהסביר לי מה הפתרון
אני חסר אונים, אנא עזור לי!

כאשר "בידך אפקיד רוחי" אז "פדית אותי ה' א-ל אמת". וככל שהצד הראשון של המטבע יהיה יותר בשלימות, כך גם הצד השני.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.37 שניות

Are you sure?

כן