למשתוקק ולרובינהוד,
עדיין אני לא מצליח להבין את השאלה ומה ההקשר בין הדברים, ולמה השאלה הזו באה בעקבות מה שכתבתי שיש אנשים שרואים פורנו פעם בשבוע והם לא מכורים. אשמח לקבל על זה הסבר.
כפי שכתבתי כמה וכמה פעמים מכור הוא אדם שעושה דבר שהוא לא רוצה לעשות ועושה אותו שוב ושוב בלי יכולת לא לעשות אותו, למרות שהדבר מזיק לו בכל מיני תחומים.
לכן הוא רוצה להפסיק להשתמש כיון שהשימוש מזיק לו ואין לו אפשרות להמשיך להשתמש בלי שזה יזיק לו, אני לא מצליח להבין מה לא מובן בדברים הללו שנאמרו כאן שוב ושוב.
ואגב, מן הסתם אינכם יודעים אבל עיקר תוכנית הצעדים אינה פתרון איך לא להשתמש בתאווה אלא היא דרך חיים רוחנית דהיינו לחיות על פי עקרונות רוחניים וע"י כך להתחבר ולצעוד לאלוקים ולהכניס את אלוקים לתוך החיים שלנו, ושוב איני חי עם הפגמי אופי שלי והאנוכיות שלי אלא אני חי בדרך רוחנית, ועיקר החיים שלי אינם לקיחה אלא נתינה, ואלוקים עוזר לי ושומר עליי נקי עוד יום ועוד יום, ושוב איני צריך להתנתק מהחיים ולברוח שבשבילי היא אך ורק ניתוק.
דבר נוסף שיש לי לומר הוא שההתמכרות מתבטאת בשלש דברים בצורה פיזית נפשית ורוחנית, והצעדים פועלים במישור הרוחני וזה משפיע על שאר הפנים של ההתמכרות.
לילה טוב
שבוע טוב
ובהצלחה רבה