ברוכים הבאים,
אורח
|
|
אבא אוהב גילה לי את האור ברח' ניסן תשע"ה בכנס של שמור עיניך
נאר אמונה אין בורא כל עולמים...ומבלעדי עוזך ועזרתך אין עזרה וישועה |
|
שלום, הנה המחלה שלי.
|
|
|
|
|
|
- "מצבי היום לא משקף את האני הפנימי האמיתי שלי, אלא רק את מה שעשיתי בחיים עד היום".
- "עיקר כוחו של האדם הוא להודות בחולשתו ולפנות אל ה'. זה הכוח הגדול של האדם" - הרב מנחם פרומן. שיהיה יום טוב ונקי - לך לי ולכולנו ---------------------------------------------------------- לסיפורי האישי - פנימה ליומן המסע שלי - חיים פנימיים |
|
אֲנִי מַאֲמִין בֶּאֱמוּנָה שְׁלֵמָה. שֶׁהַבּוֹרֵא יִתְבָּרַךְ שְׁמוֹ הוּא בּוֹרֵא וּמַנְהִיג לְכָל הַבְּרוּאִים. וְהוּא יכול בכוחו לתת לי עוד יום נקי ומפוכח.
|
|
אבא אוהב גילה לי את האור ברח' ניסן תשע"ה בכנס של שמור עיניך
נאר אמונה אין בורא כל עולמים...ומבלעדי עוזך ועזרתך אין עזרה וישועה |
|
מסביבי יש דיבור כזה נגוע/שאני צבוע/ ומה פתאום חזרנו לדבר
רק אתה רואה ת'לב שלי ויודע/כשאני דומע/ אותך לא יכולתי לשקר איך הסתכלתי רק על מה שאין/ הולך ומתרוקן/ איבדתי את הדרך מה שקלקלתי תן לי לתקן/ מתחנן/ כמו בן/ רק תפתח לי דלת.(חנן בן ארי, אדון הסליחות) |
|
|
|
-על ידי שאני מתבונן איך אבדה לי השליטה על חיי אני מבין שאני חסר אונים
-אני אלרגי לתאווה. למעשה אני כל כך חלש ושברירי שמבט אחד, מחשבה אחת, יכולים להרוג אותי -"עבוד את את הצעדים כאילו הכל תלוי בך. התפלל כאילו הכל תלוי באלוהים." |
|
|
|
|
|
יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים או כאן. הפוסט שלי ב"הצג עצמך" או כאן. המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך" או כאן |
|
אריאל,
אני בהתחלה,,, אני מנסה,,,, אני מתבייש,,, אני מפחד,,, אני מקווה,,, אני מייחל,,, אני מתפלל !!!!!!!! |
|