לפני כמה זמן קראתי סיפור אישי של אחד מחברי הפורום כאן, וכשהגעתי לקטע שכתוב שהוא הבין שיש דרך אחרת ואפשר לחיות חיים ללא תאווה, רגש בלתי מוסבר התעורר בי. אבל אז הבנתי, הבנתי שאני חושש מהידיעה שיש דרך אחרת, כי אני כנראה מפחד לוותר על התאווה. שמעתם את זה?
אני מפחד לשמוע שיש דרך לחיות בה בלי תאוה! אני לא רוצה לוותר על התאווה. נשים זה אחד הדברים הכי יקרים לי.
אני מרגיש בודד ומתוסכל, מפחד על הזוגיות שלי בעתיד, על העתיד שלי בכלל ועל החיים בכלל.
אין לי למי להתקשר ואני לא יודע למי לפנות, קשה לי וכואב לי.
אתמול בלילה השתמשתי, ובדר"כ בימים שאני משתמש אז אין לי תאבון בכלל אז היום לא אכלתי ארוחת בוקר, וגם קצת בכיתי.
אני מפחד מכל כך הרבה דברים, לא יודע מתי אצא מזה, איך אצא מזה, אם אני רוצה לצאת מזה, מה אני מוכן לעשות בשביל לצאת מזה.
גם הפלאפון שיש לי עכשיו מונע ממני להתקדם באמת. אני יודע שכשיש לי אינטרנט חופשי בהישג יד אז כמעט שום דבר לא יעצור אותי.
אחח הכאב.
אני כל כך רוצה לראות את עצמי רושם כאן בפורום עוד שנתיים את ההודעה הבאה:
"הרבה דברים עברו עליי מאז שהצטרפתי. בהתחלה היו לי המון קשיים ובלבולים, לא ידעתי מה לעשות.
אני זוכר שהייתי מתוסכל והייתי חסר אונים, ונפלתי עוד ועוד.
אבל עכשיו, אחרי שנתיים, המצב נראה אחרת לגמרי.
עם הרבה סייעתא דשמיא אני נקי כבר כמעט שנתיים. וואו. לראות את התהליך שעברתי ואת כל מה שעבר עליי ולהודות לה' יתברך על כל הניסים והנפלאות שאירעו לי לאורך כל המסע.
לא האמנתי שאני יכול אי פעם לחיות חיים יפים, חיים טובים באמת.
לא ידעתי שאני אוכל באמת להיות מאושר."
מי יודע, אולי זה יקרה.
אני זקוק לתמיכה, זקוק לשתף מישהו.
אינספור בלבולים מציפים אותי מכל הכיוונים. לדוגמא - "אולי לא נפלתי מספיק? אני בסך הכל נער מתבגר, כבר עכשיו לוותר על התאווה?"
טוב, מטרות לבינתיים:
פלאפון כשר בדחיפות רבה ככל שאפשר.
-מישהו לשתף אותו שפנוי בשביל זה כמה שיותר זמן בשעות היממה, כדי שאם יהיה לי התקף או קושי אני אוכל להתקשר אליו ולשתף אותו, ואני בטוח שזה יעזור.
הקרובים שלי לא אוהבים לראות אותי סובל, הם אפילו לא יודעים מה קרה לי.
התאווה הזאת מכרסמת את ליבי ומאבדת אותי מחי החיים.
רגשות עיקריים שאני חש כרגע:
תסכול
חוסר אונים
אני לא יכול לבד.. ובטח ובטח שאני לא יכול עם אינטרנט חופשי.
סליחה אם המשפטים פה לא כל כך קשורים אחד לשני
שיהיה יום מקסים לכולם