יישר כח!
באמת מחשבה מעניינת, לא חשבתי על נקודה זו בעבר.
אחד הדברים שראיתי באתר הזה, והוא כ"כ נכון [וקשה....קשה לשמוע את האמת......] שהבעיה היא לא בנשים, ובגופן או בתמונות שעל המרקע, והאמת היא - הבעיה היא גם לא בי בעצמי, שהרי "נשמה שנתת בי - טהורה היא!" , הבעיה היא במחלה! ולכן אני מנסה [אולי אקרא לעצמי "אולי-יחוס מנסה" ;)] לראות את המלה הזו, ההתמכרות הזו, כמשהו שבא מבחוץ! זה לא אני!
קראתי פעם בספר שנכתב על הנושא, בשם ת"ח אחד, שאמר את זה - שחשוב שהאדם לא יזהה את עצמו עם המחלה הזו! זה הוא לבד - וההתמכרות לבד.
בעזרת ה' - עברתי את הלילה הקודם בשלום. במקום לגלוש עד שעה 3 בבוקר באינטרנט, באתרים שלא שיערנום אבותינו, גלשתי עד 3 בבוקר באתר זה, ובפורום האנגלי, בכדי לשמוע דברי חיזוק.
מאוד מצא חן בעייני, מה שראיתי בפורום שם, שהתאוה הזו היא שקר. הכוונה, שגם מצד המבט של העולם הזה, אין לתאוה זו קיום. זה מה שהמוח שלנו מכניס בדמיונינו כאשר אנו רואים אשה פלונית במצבים מסויימים, ואין מדובר במשהו אמיתי. האשה היא אשה, בן אדם בדיוק כמוני, המוח שלי,[או לפחות צדים חולניים שבמוח שלי] הם אלו שגורמים לי לחשוב- שהאושר נמצא שם. ואחרי שאני נופל, וחש לכמה זמן "הקלה", אין שם אושר.
פעם שמעתי משל בשם ר' נחמן, שאומר שהיצר הרע, הוא כמו אדם שקופץ אץ ידו, וכולם רודפים אחריו לראות איזה אוצר טמון שם - לבסוף הוא פותח את ידו - והנה מתגלה שאין שם כלום.....
אגב, לשאלתך , אני נשוי ויש לי 5 ילדים , ב"ה, לצערי אני חואט גם בזמנים שאנחנו מותרים, על אף שבזמנים אלו יש הקלה מסויימת, מה נעשה שאשה זה לא אינטרנט והיא לא זמינה 24 שעות ביממה.
היתה תקופה שביקשתי מאשתי שנהיה ביחד בתדירות גבוהה יותר, אך מהר מאוד גילינו שזה פשוט לא מעשי....ובאמת באמת - לא זה הפיתרון. הפיתרון הוא להירפא מהמחלה, ולא לצרוך הרבה הנאה בהתר.
אגב, אפרופו שאלות אישיות, איך זה שאתה כותב בפורום באנגלית, בצורה כ"כ רהוטה - ויחד עם זה כותב גם כאן?!
חזק ונתחזק! היום ה - 37 לנקיים....