ראשית, התמכרות היא מחלה, וכנראה היא מלידה. כל אחד שיבדוק בעצמו יראה שגם קודם לגיל 13 הוא היה מכור- ואז בוודאי עוד לא היתה לו בחירה.
ידידי היקר, תרשה לי לשאול אותך שאלה נקודתית על הדבר שכתבת, אם ההתמכרות היא אכן מלידה כמו שאתה אומר, אז אין כל סיכוי שנצליח לשנות אותה, נצטרך לחיות כל החיים עם ההתמכרות. מי שאמר לך שההתמכרות מלידה, כנראה מנסה להכשיל אותך, כי אם תבדוק טוב טוב את הדברים, תראה שכמעט ולא ניתן לשבור את הטבע שאיתו נולדת. לכן, לאט לך.
אני, באופן אישי, התמכרתי מגיל צעיר מאוד, עוד לפני הבר מצווה, אבל אין זה אומר שזה הטבע שלי, זה בגלל שהייתי חשוף למראות אסורים הרבה זמן...
"אין אדם נוקף אצבע, אלא אם כן מכריזים על כך מלמעלה", אני חושב שכל אחד גם אם הוא לא מכור, צריך את הכל באותה מידה, ואולי אף יותר... כל האנושות צריכה להכיר שאלוקים הוא המלך העליון, וכל הבריאה מונהגת על ידיו, והכל מושתת על פי מאמרו, ברגע שיהודי מנותק ולו לרגע מאלוקים, הוא מועד להרבה פורעניות וחולאים ומכאובים.
אלוקים נותן מחלות כדי שנהיה תלויים בו? אך אם המחלה מלידה, אז איפה כאן הבחירה? משהו מוזר לי בדבריך... הסבר בבקשה.
בשורה התחתונה, כולם צריכים את אלוקים, בייחוד אנחנו... ושהלוואי ושנזכה באמת לחיות בקרבתו, ולחסות בצל כנפיו, אמן כן יהי רצון!