ראשית כל אני רוצה להתחיל עם המילים האחרונות שלך... "סליחה על האריכות"! הלזה יקרא אריכות? גם אם תכפיל את האורך כהנה וכהנה מי כמונו יודעים שלא תכלה היריעה. אבל בוא ולא נתמקד בזה עכשיו.
אני רוצה לומר לך שבעצם זה שהכרזת בשם שבחרת לעצמך שאתה רוצה חיים חדשים, זה אומר המון שאתה בדרך הנכונה.
ואני רוצה לבשר לך כמה בשורות טובות.
אבל לפני כן אני רוצה לספר לך שאני מבין לליבך מאוד כי גם אני נשוי עם ילדים, אמנם יותר מבוגר בחמש שנים אבל לא זה מה שמשנה.
אני יודע בדיוק כמה זה קשה שהאשה כועסת עליך ולא מדברת איתך, אני עברתי את זה עשרות פעמים בחיי אם לא מאות.
אבל אני רוצה לבשר לך שאני פגשתי הרבה חברים בתוכנית ודווקא אצל אלו שהכניסה שלהם לתוכנית היתה בגלל שהאשה גילתה הם זכו להחלמה מהירה יותר, כי בלי זה אז ההתמכרות משכיחה מאיתנו מהיכן הגענו.
מה שאני מציע לך לעשות, [דברים שלפחות עזרו לי], היא לדווח לאשתך [אם תצליח להביא אותה לפגישה בישוב דעת מה טוב ואם לא אז עם מכתב] שזו היא בעיה מגיל צעיר שכנראה נולדת עמה ואתה לא אשם בכלל ושאתה פשוט חולה, ושעכשיו מצאת תכנית שעזרה למליונים להשאר נקי ולהחלים, ושהתחלת לבצע אותה, ומה שהיה היה...
תודיע לה שאתה זקוק להבנה ולתמיכה שלה כדי להחלים, ותאמר לה שאתה בטוח שהיא רוצה רק בטובתך... וכו' וכו'.
ועתה אני רוצה לחזור למשפט הכותרת שלך. ואני רוצה להודיע לך שאני פגשתי אתמול אדם שהיה מכור לתאווה 50 שנה!!! ויצא ממנה והוא בהחלמה ונקיות כבר 5 שנים!!!
אז כל הכבוד לך שהיו פעמים שהצלחת להשאר נקי שנה, אבל אנו צריכים לדעת שאצלנו כמכורים כל כוח רצון שבעולם לא יעזור ללא עזרתו של אלקים.
כאן בתוכנית 12 הצעדים אנו לומדים איך לקבל את עזרתו של אלקים, ולצעוד יחד יד ביד אל האושר השלווה והמנוחה.
תוכל להתקשר אלי, פרטים באישי.
אוהבים אותך מאוד.
אריה