אבל, כרגע המצב הוא שהקבוצות הן אותו דבר בדיוק. אותם אנשים ו(כמעט) אותו חומר (טוב, השמיטו את ה"שיר למעלות" שפעם המקדימים היו ממלמלים במהירות..). בינינו, גם בsa המציאות היא שהרוב בארץ דתיים.. (מחלה של דתיים? כנראה מחלה של כל חלקי האוכלוסייה, עם פוטנציאל החרפה אצל דתיים. אבל זה כבר נושא אחר). - אצל דתיים התחתית מגיעה יותר מהר, הבושה יותר גדולה, האשמה יותר, הפיצול אישיות יותר צועק וכו' וכו'. האם זה אומר שחילוני/גוי לא אשם, מתבייש וחי בפיצול אישיות? זה לא נכון והקבוצות יוכיחו.
ואסיר תודה, לה', ולמנהלים, שהקבוצה הטלפונית, והפורום, של שמור עיניך, עדיין קיימים, וזמינים כל יום... פתחו בפניי - עד כמה שידוע לי הקטן, הקבוצות הטלפוניות הם של PA ולא של שמור עיניך, אבל אולי אני טועה בזה.
לגופם של דברים - אני לא אמור להיבהל מתכנית 'מאיימות', משום שאני לפחות, לא בדקתי לפני שפתחתי סרטון ביוטיוב, האם השחקנית שם היא מהקהילה שלי או לא, או לפחות האם היא דתייה.... אני חושב שהגיע הזמן לתפוס את עצמי בידיים ולהפסיק להפריח לאוויר תירוצי סרק.
אני מודה בזה שיש תחושה יותר טובה אם אני נפגש עם קבוצה שהם כמוני (אפילו שאני אישית, מקבל הרבה יותר מחברים גויים וחילוניים בתכנית), אך עדיין מותר לי לפתוח ראש וללכת למרפאה כדי לקבל תרופה.
מקווה שהועלתי...