היי חבר יקר
למה אתה מרגיש שאף אחד לא יכול לעזור לך? אני יכול לנסות לשער מדוע? כתבת שלפי הרגשתך ירדת נמוך מידי, ומי שיתקרב עלול להתדרדר, אך האם חשבת גם על אלקים? האם אלקים לכשיתקרב להציל אותך גם עלול כביכול להתדרדר? הלוא בודאי שלא! אנו לא נכנסים אל תוך המערבולת שלך עם גלגל הצלה מסכן אלא עם כוחו הגדול של אלקים, שהוא כל יכול, ועם עובדות בשטח שבכל יום הוא מוציא ומעלה ומציל גם חברים שהיו בשאול תחתית של ממש, אלו מאיתנו שהוכלים לקבוצות החיות יודעים אלו סיפורים מסמרי שיער יש בין החברים על עברם ואיך אלקים הרים אותם ממצולות ים עם פינצטה. אז לאלקים מותר להכניס ראש בריא למיטה חולה ואת זה אתה יכול לאפשר לו לעשות גם אצלך על ידי כמה פעולות פשוטות מידי יום ביומו, לאלקים יש את הכוח גם לשנות את מידת העקשנות ואת מידת חוסר הכנות אם רק נבקש ממנו לעשות זאת בצורה הנכונה באמצעות 12 הצעדים, ובאמצעות הקבוצות, וזה לא ענין שיש מישהו שיודע יותר טוב ממך, אלא זה ענין שיש מישהו שהיה במצב יותר גרוע ממך ואלקים הוציא אותו על ידי הסולם שהוא בנה בעשר אצבעותיו, אז גם אתה יכול לבנות לעצך את הסולם הזה ואלקים יעזור לך לעלות ולטפס עליו.
ולגבי המשפט האחרון שכתבת "אני לא הייתי נכנס לדבר כזה בעצמי אז למה שאני אעשה את זה למישהו אחר? " התשובה היא כי כאשר חבר שומע אותך ואת הסיפור שלך ומנסה לעזור לך זה מביא לו החלמה, גם אם זה נגד ההיגיון ונגד השכל הישר, זו היא מציאות שהוכיחו אותה כבר מיליונים ברחבי העולם.
אז אני ממליץ לך בחום, כמו שהתגברת לכתוב את התגובה הזו לאחר שנים רבות של סבל, בוא תקח עוד צעד קדימה, תתקשר לספונסר, תקרא קבוע בספרות, תתקשר קבוע לחברים, תכתוב קבוע כתיבה יומית, ותתחיל לראות את ידו של אלקים בחיים שלך.
מאחל מכל הלב באהבה רבה - החלמה מהירה
אריה