ברוכים הבאים, אורח

צעד 3 מחיקת אישיות?
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: צעד 3 מחיקת אישיות? 55 צפיות

צעד 3 מחיקת אישיות? לפני 3 שבועות, 4 ימים #153065

אני רוצה להכין אם מישהו יכול להסביר לי 
האם בזה שאני מוסר את עצמי ואת רצונותי בצורה שלא יישאר שום מקום לרצון עצמאי, אני לא מוחק את אישיותי?
זה לא מסוכן?

תגובה: צעד 3 מחיקת אישיות? לפני 3 שבועות, 3 ימים #153085

שלום וברכה,

קשה לענות על רגל אחת על השאלה שלך, אבל התשובה הברורה שזה לא מוחק את האישיות שלי כלל, זה רק אומר שאני לא שולט על כל מה שקורה בעולם, וגם בפעולות שאני עושה אני לא שולט עליהם ועל התוצאות שלהם. אני עושה את שלי, והתוצאות בידיו של אלוקים.
הוספת כמה מילים של פרשנות על הצעד הזה, ולכן כך פירשת את הדברים.
זה לא  אומר שמעכשיו אני יושב בבית רגל על רגל, ולא חושב על כלום ולא רוצה כלום, ומחכה לאלוקים שיאכיל אותי וילביש אותי ויעשה איתי מה שהוא חושב שצריך לעשות. אלא אני עושה את החלק שלי, ואני מתפלל לדעת מהו החלק שלי ומה אני צריך לעשות ולפעול, והתוצאות בידים של אלוקים.
אכן אני מסכים שזה יכול להוות שינוי גישה מהגישה שהיתה לנו תמיד בענין הזה, אבל זה בכלל לא מסוכן. 
ואסירות תודה שאני חי כך קרוב לעשר שנים, ביחד עם עוד מאות אלפי אנשים בעולם.

זה פחות או יותר התשובה לשאלתך.
בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: צעד 3 מחיקת אישיות? לפני 4 ימים, 2 שעות #153251

• ציקו לוי
  • רצף ניקיון נוכחי: 2949 ימים
  • חבר קבוע

שלום חבר
למחוק כל רצון שהביא אותנו לתחתית הבור,
רק רצון הכוח העליון שלנו מולנו
כניעה מוחלטת . 
עשה רצונך כרצונו.
בלעדיך אלוקים לא יעשה ובלעדיו אין אנו יכולים.
מסוכן להשתמש ולמות. 
אשמח לסייע במייל או בפון

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.42 שניות

Are you sure?

כן