ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: ספונסר 17 צפיות

ספונסר לפני 2 ימים, 14 שעות #153849

• עמי-אתה
  • רצף ניקיון נוכחי: 6 ימים
  • חבר ותיק

האם ישנה אפשרות להגיע לספונסר לצעדים ללא השתתפות פרונטאלית בקבוצת 12 הצעדים ?

* אני מבין שיש חשיבות לקבוצה וכו' אבל אשמח לקבל תשובה לשאלה שלי בבקשה , תודה לכולם

תגובה: ספונסר לפני 2 ימים, 11 שעות #153850

שלום וברכה,
במקרים בודדים מאד זה קורה, בדרך כלל זה קשה למצוא ספונסר כזה, כיון שהחשיבות של ההגעה לקבוצות וקשר יומיומי עם חברים הוא מאד חשוב וחיוני להחלמה, ואילו עבודת הצעדים לבד שלא במסגרת החברותא היא פחות תועלתית. וחברים יעדיפו להיות ספונסר לחבר שמגיע לקבוצות דוקא.

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: ספונסר לפני 1 יום, 13 שעות #153854

• עמי-אתה
  • רצף ניקיון נוכחי: 6 ימים
  • חבר ותיק

ומה דעתך על ספונסר שהוא מטפל ? או שהוא לדעתך חייב להיות אדם מכור-נקי שגם עבר את הדרך הזו ?

תגובה: ספונסר לפני 20 שעות #153857

אין לי נסיון אישי בענין הזה. אך מתוך מה ששמעתי מהרבה חברים מטפל בשיטת 12 הצעדים לא עזר להם, ויש חבר שגם אמר לי שמטפל מכור שעובד בשיטת 12 הצעדים גם כן לא עוזר לו.
ובכל אופן, בודאי שדרך החברותא והקבוצות יש הרבה יותר כח ויכולת לעבוד את הצעדים.

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

נערך לאחרונה: לפני 19 שעות, 55 דקות על ידי מתחיל שוב - וצועד לאלוקים.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.40 שניות

Are you sure?

כן