ברוכים הבאים, אורח

מתי הפורום הזה מתעורר??
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: מתי הפורום הזה מתעורר?? 42 צפיות

מתי הפורום הזה מתעורר?? לפני 5 ימים, 5 שעות #153945

אני רואה את עבודת 12 הצעדים כחלק סופר משמעותי בהחלמה, וחבל לי שהפורום הזה לא כל כך פעיל..
אם יש בקהל עוד אנשים שעובדים על תוכנית 12 הצעדים ורוצים לשתף הייתי שמח להבין ולשתף איתם. תודה!

תגובה: מתי הפורום הזה מתעורר?? לפני 5 ימים, 5 שעות #153946

ערב טוב,
כמדומני שכיום אין כאן הרבה חברים שעובדים את הצעדים שנמצאים כאן בפורום.
אתה עצמך נמצא בקבוצות הצעדים?
כמו כן, אם יש לך שאלה מסויימת תנסה לחפש אותה בתוך הפוסטים הרבים, ואם לא תשאל כאן, ואשתדל בעז"ה להשיב.

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: מתי הפורום הזה מתעורר?? לפני 4 ימים, 3 שעות #153956

תודה רבה! לא משתתף בקבוצת צעדים כרגע, בעבר השתתפתי.
כרגע נכון לי לעבוד בצורה אישית יותר. אבל מאמין שבמסגרת לדיון סביב הצעדים תתן הרבה ערך גם לעוד חברים בקבוצה.
מעריך מאוד את הפידבק והנכונות.
אשמח לחדד לגבי פגמי אופי מתי אנחנו יודעים שהם פגמי אופי ומתי סתם מידות לא מוצלחות שלנו. מתי אנחנו מנסים לעבוד עליהם עם כלים שישנם בספרי מוסר או עזרה עצמית ומתי משחררים אותם הכניעה.
ובעצם מהם אותם דברים שצריך לקבל שאין ביכלותי לשנותם ומה הם הדברים שצריך אומץ לשנות ושיש ביכולתי?

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.38 שניות

Are you sure?

כן