ברוכים הבאים, אורח

ייעוץ לגבי קבוצת תמיכה.
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: ייעוץ לגבי קבוצת תמיכה. 28 צפיות

ייעוץ לגבי קבוצת תמיכה. לפני 1 שבוע #153990

• sprightlydolphin65
  • רצף ניקיון נוכחי: 3 ימים
  • חבר חדש
היי, מה נשמע חברים? חייב זקוק לעצה.האמת שאני ממש מבואס, היו לי 38 ימים שהייתי נקי ונפלתי בערב שבועות ומאז אני ממש בשרשרת. אני מתחיל לחשוב שאולי באמת כן כדאי לי לשבת בקבוצה אבל יש לי שתי שאלות:א. איך אני יכול לדעת שאני מגיע לקבוצה שאין סיכוי שאני פוגש שם מכר או קרוב משפחה?ב. אני יודע שיש שיח גדול על הנושא האם נכון שמכורים קלים וכבדים ישבו באותה קבוצה, זאת אומרת האם נכון לי שאני מכור לפורנוגרפיה קלה לשבת עם מישהו שהולך עם נערות ליווי באותה קבוצה?אשמח לתשובה,תודה רבה רבה.

תגובה: ייעוץ לגבי קבוצת תמיכה. לפני 4 ימים, 20 שעות #154012

שלום וברכה.

א. אין אפשרות שתדע האם יש בקבוצה מכר או קרוב משפחה, אולם למרות הפחד זאת לא סיבה להגיע לקבוצות. ראשית, אם הוא נמצא שם אז כנראה שגם הוא באותה בעיה, אז בדיוק כמה שאתה אולי מתבייש ממנו כמו כן הוא צריך להתבייש ממך. ושנית, יש לי בעיה שאני צריך לפתור אותה, והסיבות הללו לא יכולות למנוע ממני את הפתרון לבעיה שלי.
אני עצמי פיחדתי להיחשף במשך כמה שנים טובות, עד שהגעתי למצב שהבנתי שאני צריך לעשות הכל בשביל ההחלמה, ולא משנה לי כלום אם בגלל זה אחשף בקבוצות למכרים וקרובי משפחה. מה שקרה לא אחת ולא פעמיים.

ב. השאלה היא שאלה, אבל הרבה פעמים למרות החששות, הפתרון הוא דוקא להגיע לקבוצות, במקום לחיות לבד עם הבעיה, שגם ככה יכולה להחמיר עוד ועוד ואפשר להגיע לבד למקומות הללו. אני יודע בעצמי שלולא שהייתי מגיע לקבוצות באותו זמן שהגעתי, כבר מזמן המחלה היתה מחמירה אצלי, ואסירות תודה אני כיום כבר למעלה מעשר שנים בקבוצות, ובס"ד אני נקי. כך שדוקא בזכות הקבוצות, המחלה שלי לא החמירה, ואף זכיתי לעלות על דרך הנקיון.

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.31 שניות

Are you sure?

כן