שלום לך, אני לא יודע לגביך, איני מכיר אותך, אכתוב על עצמי, הרעיון הוא לדעת מה הם המקומות, הדברים שמולם אני חסר כח ושם לעשות פעולה של כניעה, ביקשת דוגמאות:
כשהייתי בשימוש, היה לוקח לי המון זמן לעשות קניות... אשתי היתה עושה לי רשימה ואני הייתי מסתובב שעות עם עגלת הקניות, לוגם עם העיניים, בשבילי להתנהג נכון מול חוסר האונים הזה היה לומר לאשתי את האמת, ולבקש ממנה שהיא תעשה אותם, כמעט תשע שנים אני לא עושה קניות. וגם כשכן במקרים מיוחדים, לקחתי איתי את אחד הילדים, הודיתי שאני חסר כח לפני, והזמנתי את הכח העליון שיהיה איתי.
הוזמנתי לארוע משפחתי, ללא מחיצה... הדבר הכי קל היה לא לבוא, אך אנשים יקרים היו נפגעים, הספונסר שלי יעץ לי לבקש שולחן נפרד בצד, כך נהגתי, ישבתי בגבי לשאר האנשים והייתי נוכח. זכרתי מי אני, ועשיתי פעולה תואמת. לא היתה לי תאווה שם, דברתי כל הארוע עם הבורא. הרגשתי מוגן מאי פעם.
אשתי התיישבה לידי עכשיו וראתה מה כתבתי... היא הזכירה לי מספר מקרים נוספים... הציעה שאפנה אותך לפוסט נוסף שכתבתי בעניין - 'מאשפות ירים אביון'.
לסיכום, בשבילי להתנהג לפי העובדה שאני חסר אונים, זה לא להיות לבד, ולברוח מהר מתאווה. כי אין לי כח להתמודד איתה.
שיהא לתועלת.
www.guardyoureyes.org/forumheb/index.php?topic=1351.msg14372#msg14372