***SA לטובת החברים - החדשים וגם לאלו שעדיין לא מכירים.***
(אם הייתי מכיר דרך לנעוץ את זה בעמוד הראשי איכשהו הייתי עושה שכל החברים החדשים יתקלו בזה כשנכנסים לאתר)
לצערי אני נתקל בהרבה חברים שמגיעים לפה ועדיין לא מכירים את הכלי העיקרי שמשמש פה את החברים להחלים. להחלים מתאווה, אוננות, פורנ', יחסי מין ושאר הבעיות של התאווה שלמעשה הפכנו מכורים אליהם"
קבוצות SA
קבוצות SA, בהסבר חופשי שלי, הם קבוצות שמיועדות לחברים שהפכו למכורים למין.
אז נכון, במקור זה היה כאלו שמכורים ליחסי מין והיו קבוצות נספות לפורנ' וכו' אבל היום זה ממש לא כך.
היום מגיעים לקבוצות חברים עם בעיות שונות בהתמודדות מול תאווה: אוננות, פנטזיות, פורנוגרפיה, משיכה לאותו מין, מבטים, יחסי מין ובעצם לכל סוג של התמכרות = חוסר שליטה להתנהגות מינית.
הקבוצות הם חינמיות לגמרי ומבוססות על חברים שרוצים לעזור אחד לשני כחלק מהאידיאל שלהם.
לקבוצות מגיעים חברים דתיים וחילוניים, חסידים וגויים, וגם נשים בקבוצות מסויימות - מכל גווני האוכלוסיה כדי לעזור יחד אחד לשני לצאת מזה.
הקבוצות מבוססות על 12 הצעדים, קבלת חבר שידריך אותך בקשר אישי ועוד קשר חברתי עם כל שאר המשתתפים.
הקבוצות הללו הם הפיתרון הכי חזק שאנני מכיר לבעייה, נותן תוצאות מידיות למי שהולך עם זה ברצינות ומגיעים להשגים שאפשר להגדיר רק בדרך נס.
- אני נקי נכון להיום 414 ימים מהוצאת שז"ל ואני יכול לומר שלא יכלתי אפילו לדמיין שאגיע למצב כזה לפני.
הקבוצות לא מבוססות על דת אבל מאמינות באלוקים ובצורת חיים רוחנית- כל אחד בדרך ובאמונה שלו בלי שזה יהווה סתירה לאמונה של אף חבר (חברים דתיים ימצאו את עצמם שם בקלות).
הקבוצות האלו הם דבר חי ופעיל בכל מקום בארץ ובעולם.
יש מהם הרבה מקומות בהם נפגשים ברחבי הארץ, יש קבוצות טלפוניות ויש קבוצות זום ווצאפ או כל דבר אחר, לא חסר ב"ה.
מה צריך כדי להתחיל?
אז מלבד רצון להחלים צריך פשוט ליצור קשר, או עם חבר משם שנמצא בפורום או להרים טלפון לקו החם של SA באתר www.sa-israel.org/ 072-240-1190.
החברים שם לא נושכים! כולם באים במטרה לעזור אחד לשני - עזרה לאחרת תורמת גם לאדם עצמו, יש שמירה על אנונימיות ודיסקרטיות מלאה כך שפרטים לא ידלפו החוצה או יעברו למישהו אחר מחוץ לקבוצות.
אז מקווה שזה יהיה לתועלת ובהצלחה לכל החברים!!