אחרי שמונים ומשהו יום נקי טכנית, מתקרב ל90, נפלתי.
כך בפשטות.
זה קרה ברצף של עיגולי פינות, מיום חמישי שעבר.
באמצע הלילה הייתי במחשב לבד, עדכנתי חבר בSMS, וכשהוא חזר אלי אחרי שעה, גם בהודעת SMS, כבר לא התחשק לי לענות לו, הייתי בשוטטות של מחלה. איכשהו לא האמנתי שהחבר יחזור אלי, ולכן נתתי לתאווה לפעול עלי, (או לעצמי לפעול על התאווה...,) חשבתי שאני כן לבד.
למחרת לא התקשרתי לספונסר מיד, הייתי עסוק נורא. רק ביום שישי לקראת שבת התקשרתי כדי לצאת ידי חובה, הוא לא ענה. הוא אמר לי שאם הוא לא עונה זו בעיה שלו, אני את שלי צריך לעשות. ועשיתי.
דיברתי עם 3 חברים ביום שישי, בהוראה הכללית של הספונסר ליום יום, אבל לא עדכנתי אף אחד בהחלקה שהיתה לי בלילה, ושבעצם כתוצאה מזה אני בהתקפת תאווה. אומר לעצמי ששכחתי.
בשבת נפלתי לשימוש. אחרי שקראתי בספרות כאמצעי הצלה שבתית כשאין שיחות טלפון. אבל נרדמתי והתעוררתי בתוך תאווה ומשם לאיפוס המונה.
אז איך אני מרגיש?
אני מרגיש מצויין, אני לא מרגיש שנפלתי לתוך האבדון, אלא לתוך התוכנית. אינה דומה נפילה סתם לנפילה בתוכנית. יש לי המון תקווה.
כשהתחלתי את תקופת הניקיון האחרונה לא ידעתי מה בדיוק אני הולך לעבור, אולי בגלל זה לא פעלתי נכון. זייפתי המון.
אני מרגיש שכל הניקיון המצטבר הזה לא עשה לי כל כך טוב. זה כבד עליי. אני רוצה רק יום אחד, קל, צח, ונקי, עם הפעולות של אותו יום בלבד.
אני יודע שזייפתי המון בניקיון האחרון, (כמו שקראתם, שעשיתי פעולות אבל לא בכנות, רק לצאת ידי חובה - וליפול.) טכנית הייתי נקי, אבל בראש השתוללו פנטזיות. הרגשתי שלא באמת וויתרתי על התאווה, לא הרפיתי לגמרי.
שאלתי את הספונסר שלי איך נפלתי למרות שעשיתי פעולות? הוא אומר לי כי התאווה כן רצתה ליפול, והיא גרמה לך לא לעשות את הפעולות ביסודיות.
אני יודע שהכל התחיל מחוסר כנות, והשליתי את עצמי שכאילו עשיתי את הדרוש, כששלחתי הודעה לחבר שאני לא בטוח שהוא כאן בשבילי עכשיו. טעות שניה שלא חשפתי את זה ביום שישי.
מכאן הכול תוצאות טבעיות של המחלה.
חיזק אותי חבר: הנפילה היא טבעית, מובנת מאליו. הניקיון עד היום, ואם תקום עכשיו - זה נס, לא מובן מאליו...
קיצר, אני יוצא לדרך חדשה, עם יותר "תוכנית" (צעדים) בחיים. עם יותר נכונות לעשות פעולות.
דרך ממש קצרה של יום אחד בלבד.
אני אסיר תודה לאלוקים שאני לא מתייאש, ושאני יודע שאין לי לאן לברוח מההתמודדות הזו.
במוצ"ש, מיד אחרי הנפילה, ה' נתן לי אומץ והגעתי לקבוצה חיה של SA,
אני ממשיך בע"ה ובחסדו הגדול.
חברים, אשמח לקרוא את תגובותיכם.
אינאונימי