שלום שמואל, ותודה מראש
למה אני ספונסר!?! אני לא רציתי להיות ספונסר הרגשתי ממש לא מוכן, ופעם כשהתקשרתי לספונסר שלי הוא אמר לי מזל שאתה מתקשר אלי אתה ממש עוזר עכשיו, והוסיף להגיד לי "אתה רואה למה צריכים להיות ספונסר". ושמעתי ממנו כמה פעמים שהספונסי עוזר לספונסר כמו שהספונסר עוזר לספונסי (או אפי' יותר!?).
אבל דבר אחד קשה לי עם כל העסק של הספונסי - ספונסר, שאני מרגיש קצת שנאבד לי חבר, כי הסספונסר שלי לימד אותי שהספונסר לא מתקשר לספונסי, וגם לא מתערב לו לשאול אותו כל מיני שאלות ובודאי שלא לצוות עליו דברים, רק מתחייב לענות לו ולעזור לו בהחלמה וחולק איתו את הניסיון שלו, הוא גם אמר לי שחיכה פעם מאוד על טלפון שלי כדי לשמוע מה עלה באיזה ענין ששאלתי אותו, אבל לא התקשר אלי כי זה לא התפקיד שלו. נמצא איפא, שהחבר האהוב שלי שבחר בי להיות הספונסר שלו, פתאום אני מרגיש מוגבל קצת במה שאני מדבר אליו, ובדבר הזה אני חלש, כי אני אוהב לדבר, והרבה..
אגב: לאחרונה שאלתי את הספונסר שלי על איזה ספונסי שלא מדבר אלי על ההחלמה ולא שואל אותי שום דבר, הוא פשוט מתקשר ומחכה לשמוע מה יש לי להגיד, האם אני צריך להדריך אותו ולשאול אותו על דברים בקשר לההחלמה שלו. התשובה הייתה בזה הלשון - כן, תדריך אותו.