אני מבין שאתה לא בא להתריס, ואם היה לי צד שכזה היית 'זוכה' להתעלמות מוחלטת. ולגופם של דברים. אתה קובע בנחרצות דברים המנוגדים למציאות. טענת שאין בקבוצות חילוניים. טעות. יש. ב SA בישראל וגם כאן בשמור עינך. לדתיים יש יותר יסורי מצפון בגלל העניין הדתי ולכן רואים אותם יותר בקבוצות. אבל זו בהחלט לא בעיה דתית.
רוב חברי SA בחו"ל - עשרות אלפים - הינם גויים למהדרין, אין להם שום בעיה של שז"ל. הם לא שמעו על משהו מהסוג הזה ואין להם מושג היכן היא ישראל ומהו צורת יהודי. הם באים לקבוצות ומחפשים פיתרון כי הם סובלים. השיעבוד לתאווה הורג את האישיות בלי קשר לדת.
ולעניין ההחלטה.
זה שיש לי בעיות, ושבזמנים מסויימים איני מסוגל לתעל את ההגיון שלי לא אומר שאני מטומטם לחלוטין ושאין לי שכל בראש. אני לא צריך הוכחה לזה שאני כותב לך עכשיו בדיוק כמו שאיני זקוק להוכחה שאתה כתבת תגובה לפני כן. אם אני חי במציאות היא זו שמוכיחה לי היכן אני. אם אני כנה עם עצמי אני יכול להבחין שישנם זמנים שבהם הרצון שלי לא היווה פקטור ביחס להחלטות שלי, כתבתי בעבר פוסט על זה -
לפטר את השכל 'אין חבוש מתיר עצמו מבית האסורים'. למרות שאם הוא היה זה שנמצא בחוץ, אם לא היה חבוש, כן היה יכול...
הצעד הראשון
שלי לא מורכב משום עניין דתי, הרב שלי התיר לי לאונן (פשוט עשיתי דברים חמורים יותר הלכתית) אני רציתי להפסיק גם את זה כי סבלתי. זו אובססיה שחיסלה אותי, דרשה ממני עוד, לא רציתי לעשות ועשיתי. לצפות בפורנו שעות ימים ושבועות מבלי לעשות שום דבר אחר, רק כדי לראות את 'הדבר הכי מדהים' עוד ועוד לקח לי את החיים. אגב, בשנים האחרונות של השימוש לא עניין אותי כמעט האיסור ההלכתי.
גם לי כאב לדעת שיש בני נוער אחרים שעושים ונהנים, תסכל אותי שאצלי זה לא כך. הרגשתי דפוק שדווקא אני קרסתי מסבל. הייתי עבד, סמרטוט של התאווה. זו לא הנאה זה כאב. פיזית. ואני חסר כח מול העובדה שאני לא מסוגל להנות כמו אדם נורמלי, שמשהו בתוכי שבור, אני נוגע קצת ומיד מתחיל מסע מטורף שלא עוצר לרגע, אני מוכן לזרוק הכל - עבודה אישה ילדים פרנסה בית בשביל דמיונות.
- - - - -
לא ברור לי מה אתה רוצה, לשכנע אותי שאני לא מכור? לא, תודה. ב"ה היום טוב לי עם מה שאני. שאשכנע אותך שאתה כן מכור? לא אנסה, הרי כבר כתבתי לך שלדעתי (למרות שלהבנתך אין כאן הגיון) אתה הוא זה שצריך להחליט על כך.
אני חולק את הנסיון
שלי איתך ועם אחרים, מתאים לך קח, ולא - שכח.