שלום חברים
אני מכור לתאווה.
התחלתי את התכנית לפני חודשיים פלוס לפני ראש השנה ויום כיפור והייתי מאד מבולבל מה אני עושה עכשיו המחלה שלי גמרה לי את הקשר עם אלוקים בשנה וחצי האחרונות לא התפללתי כמעט שחרית וערבית על אף היותי אדם מאמין ומאד "יודע", אז על מה אני אדבר איתו עכשיו וכו' סלט שלם. מילא כשאני משומש אני יכול להבטיח שאני לא רוצה את זה ושאני לא יפול יותר אבל עכשיו שגיליתי שאני חולה ולא חוטא מה אני אדבר איתו על לשון הרע ?
בהמשך התכנית הדברים הסתבכו אני לא יודע איך לפנות לאלוקים הזה שהתכנית מדברת עליו זה שפה אחרת הסתכלות אחרת, וחוץ מזה האלוקים שלי שאני מאמין בו בכל לב לא הצליח לעזור לי בזה עד היום, אז מה זה אלוקים אחר?
אין לי תשובה לעת עתה, אבל יש את מה שעבד בשבילי בשלב זה ואני רוצה לשתף אתכם מקווה שאהיה לתועלת.
באתי לקבוצות וסיפרתי על עצמי והתרחש משהו מדהים לא רק ששיחררתי, אני גם לא סוחב את זה לבד, אלוקים איתי, מה הכוונה? עצם זה שנתתי למישהו אחר לשלוט על הרגשות הכמוסים שלי בעצם הענקתי לכח גדול ממני להכנס לתוכי (אישיות או נפש..) מסרתי לו את חיי, תפס אותי משפט בהקשר הזה בספר הלבן "רוח הקבוצה גדולה ממספר המשתתפים בה" (בערך..),
ועוד שלב, כל קבוצה חדשה שאני הולך גורמת להעצמת השפעת הכח עלי כיון שאני חושף את החוסר אונים שלי לעוד אנשים אז עוד אנשים נכנסו לתוכי.
עוד שלב מישהו משתף אותי, אני נותן לו להכנס לתוכי עם הסיפור שלו אני מפנה בתוכי מקום למישהו אחר לרגשות שלו לכאב לחוסר אונים.
זה האלוקים בשבילי לעת עתה,
מי יתן ואתחבר יותר.