ולכן אדם ,שלא מפסיק לראות סרטים ,מבחינתי הוא לא הבין עד הסוף ,לעומק של דבר, כמה הוא מכור. זה כמו לבוא לבקר בבית חולים אדם פצוע אנוש ,להגיד לו דברים מחזקים וכ'ו ,ואז להתעקש איתו שיבוא למסעדה בקומת לובי לאכול משהו טעים ,יחביבי הבנאדם פצוע אנוש הוא לא יכול לזוז ,אם תוריד אותו לאכול משהו טעים וכיפי ,הוא פשוט ימות בדרך למסעדה .
עכשיו לגביך חברי היקר ,טענת ,שהפסקת לצפות בסרטים בעבר ,וזה לא עזר .....כמובן שצעד זה שהזכרתי, זהו שלב ראשון מבין תהליך של מספר שלבים ,אין מה לעשות ! כמו שאמרתי אנחנו מכורים ,ולכן זה חייב להיות תהליך קשה ,אבל הבונוס פה הוא ,שזה סוג תהליך קשה ,שמזין את בעליו ,כי איזה סיפוק יש לאדם מכור בסוף יום שהוא לא אונן ,רק אנחנו מכורים יכולים להבין איזו שמחה זה להעביר יום אחד בודד ולהישאר נקי !
אם רוצים לתמצת את שלב הראשון ,זה בעצם לא להסתכל על נשים .
בשלב ראשון אנחנו רק מונעים משרצים חדשים להיכנס לתיבת השרצים ,אבל עדיין צריך לטפל בשרצים שכבר בפנים ,ואז מגיע שלב שני ,לגבי שלב שני יש לי דרך, אבל אני בטוח שיש כל מיני שיטות . בכל אופן מה שעוזר לי ,ועזר לי עד עכשיו זו הגישה הרוחנית ,בטענה שכל הראיות אסורות שראיתי, גרמו שהכנסתי לראשי מלא טומאה ,ומה עוזר לבטל טומאה ,כי הרי אי אפשר להרביץ לטומאה ,הדרך היחידה זה על ידי קדושה ,בדיוק כמו נרות חנוכה שלנו ,"באנו חושך לגרש "דווקא לגרש! ,ואיך מגרשים חושך בחדר ,על ידי שמדלקים את האור בחדר ,אותו דבר אצלנו . לסיכום שלב שני אומר כמה שתכניס יותר רוחניות (קדושה)לראש ,אתה בעצם מסלק שרצים מין התיבה (הראש שלך) .
עכשיו איך מכניסים קדושה לראש שלך כמה שיותר ודחוס ,כי אין לנו זמן ,אנחנו עלולים ליפול כל שנייה בידיים של הייצר. אז גם בזה יש מלא דעות .לי מה שעוזר, זה לימוד תורה ,ובעיקר דברים עם רמה רוחנית גבוהה כגון זוהר ,כמובן רק לגרוס אותו , כי להבין זה לא אפשרי לפחות עבורי ,וכמובן גם גמרא מוסר ,ובעיקר תפילות ,לקום מוקדם לתפילה ,לקרוא פיטום קטורות שלוש פעמים ביום ,לקרוא קורבנות כל יום בשחרית ,לקורא קריאת שמע על המיטה עם נוסח הווידויי .....וכ'ו כן כל זה ויש עוד, אני משתדל גם כל יום ללמוד שעה עם חברותא שמלמד אותי גמרא, כי אני לא גדלתי בביתי ספר דתיים , ומשתדל לעשות כל יום חוק לישראל ,כמו כן אני משתדל להתפלל שחרית בנץ ........ועוד ועוד
כל זה אני מספר לא בשביל להגיד כמה אני טוב וחכם וחזק ...הרי אתם לא מכירים אותי אפילו ,אתם מכירים אותי בשם "עבד" והכוונה שאני עבד לתאוות שלי ....כל הסיבה שאני מספר על מה שאני עושה ,זה אך ורק כדי להראות לכם כמה צריך לעשות , ולהתאמץ במלחמה הזאת שלנו ,וזה בלי להזכיר שהפסקתי לראות סרטים, מי בכלל זוכר את זה ....ורק אז אני מאמין מותר לנו לבוא בבקשה לקדוש ברוך הוא שיעזור לנו ,כי זהו אנחנו עשינו מה שאנחנו יכולים ,עכשיו ראויי ואפילו חובה שנבקש עזרה מהקדוש ברוך הוא ,כי כמו שאמרתי זה שאני עושה את כל מה שהזכרתי ,ממש לא ביטל לי את החשק לגמרי ,לי אישית מכל סרטי הפורנו שראיתי עולות תמונות בראש בזמן תפילות ,בזמן לימוד תורה,ובכל זמן ומקום, זאת האמת ! מה חשבתם שהיצר יוותר עלינו ,בכזאת קלות ,אין לנו מושג מה אנחנו עושים בשמיים ,כמה עולמות אנחנו מרעידים בעולמות העליונים בזה שאנחנו מנסים להיגמל ,איזה נחת רוח אנחנו עושים לבוראנו ,היצר הרע מת מפחד מאיתנו ,רק תעשו חישוב פשוט ,כשהיינו מאוננים בלי חשבון , ורואים מה שבא לנו ,הרגשנו דחף אדיר לעשות את זה נכון?? כלומר הייצר לא עזב אותנו לשנייה בתקופה האלו, אני לפעמים אוננתי עשר פעמים ביום, וגם יותר אם היה לי זמן .אז כל שכן שהוא ילחם בנו הרבה יותר חזק ,כשאנחנו מנסים להיגמל ...ולכן חובה עלינו לפנות לקדוש ברוך הוא שיעזור לנו ,כי אנחנו לא יכולים בלעדיו, ,גם אחרי שעשינו כל מה שעשינו ,והתנזרנו מכל מה שיכול לגרות אותנו ,עדיין אנחנו צריכים את הקב"ה כל שנייה ושנייה