מתיאש -מעצמי- בבוקר קמתי הפוך(מהחודש האחרון שבו בבוקר הייתי גם כותב משתף ומתפלל להישאר נקי) נכנסתי לאתר חדשות זיהיתי את העצבות אבל חשבתי בקטנה אני כבר הולך למקוה/לעבודה / לתפילה רק חמש דקות קצת לשחרר.. בשלב מסוים קלטתי שאני רוצה לעבור לאתר חילוני ובעצם מתחיל לחפש תאווה!! ידעתי שאני צריך לשתף עכשיו!! לא עשיתי את זה לא הודיתי בחוסר אונים.. תוך דקה הגעתי לכתבה מינית ולגמתי וואחד לגימה... ואז התחלתי לשתף בחוסר אונים שיתפתי עשר דקות עם כמה חברים(תודה רבה לכם אחים יקרים!!) אבל זה היה מאוחר מדיי בשבילי... דחיתי פגישות (נזכרתי גם שאצטרך לתרום 148 לשמור עיניך-אבל לא ספרתי את זה לדקה..) נשארתי בבית והשתמשתי כמה פעמים.. איזה ריק איזה חושך כבר שכחתי כמה אני לא רוצה להיות במקום הזה. אז מוסר את החוסר אונים מקווה שהפנמתי את המסר והשיעורי בית על עצמי-- אני אלרגי!!! אסור לי ללגום!! אני לא יכול לעמוד מול זה אני חסר אונים ומאבד שליטה אז כן אני מתייאש מעצמי .. ונותן תקווה בתכנית ומתפלל להתחיל לעבוד על הצעדים עם ספונסר במיידי! אני חושב שמה שהוביל לעצבות (ניתוק מאלוקים) שקמתי איתה בבוקר זו טינה שזהיתי שהתחדשה בקרבי בעקבות שיחת טלפון מעצבנת מסכסוך כספי ישן לא הייתי כנה עם עצמי לגבי תחושתי דפדפתי את זה שבקטנה אני מאמין שהכל מהשם וזה... כנראה שעדיין קשה לי להפנים את העובדה שיש בעל הבית לעסק פה. מתפלל שאעבוד ואצעד בדרך הנכונה להתחבר לאלוקים וממילא להישאר נקי. אוהב |
רשמתי לי פה(העתקתי מפוסט שכתבתי בקטגוריה אחרת) כדי לזכור את חוסר האונים שלי ..בתקווה להתחדשות בנקיות מתפלל לזכור תמיד את חוסר האונים שלי. ולבקש את העזרה מכוח עליון.
שמעתי מאסירות תודה היום בקבוצה הטלפונית עצה מדהימה לעניין שיתופים-לשתף תמיד דברים שמרגישים שיושבים עלייך גם שלא קשורים לתאווה חושב שאם הייתי עושה את זה הייתי ניצל-אבל הכל לטובה וחלק מהדרך אסירות תודה אני עם הפנים קדימה.
מתפלל ללילה מחובר ונקי מרגיש כאילו הראש שלי לא במקום
אוהב