השעה 17:40 אני לבד בבית. בכל מקרה אחר הייתי רץ לאתרי הפורנוגרפיה ומתחיל לאונן,ככה התרגלתי במשך שנים רבות מאוד. עכשיו בחרתי אחרת, בחסד אלוהים לא מובן אני נקי כבר 74 שעות רק להיום!!!
איני יודע למה אך בשעה האחרונה נתקפתי בעצבות ואפילו התחלתי לבכות בלי סיבה, כנראה בזמנים שאנו נקיים משהו זז בתוכנו, אנו מתחילים להרגיש את החיים באמת, איננו מטושטשים מרעל התאווה ומהרגשות ה high שהוא גורם לנו במוח.
אני אדם עצוב מאוד, רוב מחשבותיי שליליות ואני מוצא עצמי בימים אלו בטינות מטורפות על מקום עבודתי. כאשר אני חושב על הנזק הרב שגרמה לי ההתמכרות למין, הדמעות זולגות בחופשיות מעיניי, אם הייתם קוראים עכשיו מדף את מה שכתבתי, סביר להניח שלא הייתם מצליחים לקרוא, כי דימעותיי היו מרטיבות את הדף ומוחקות את המילים. השנים שעברו לי בהתמכרות לא יחזרו לעולם, הרסתי ופגעתי בדברים שלא ניתן לתקנם. פעמים רבות אני שואל את עצמי למה לי כל הסבל הזה? למה איני מוצא את ייעודי בעולם? האם לשם כך באתי לפה?? לאונן כל היום? ללכת לזונות בלי הפסקה? לנהל חיים כפולים?? לחיות בשקר מול כל העולם?? את התשובות לרוב השאלות האלה אני משאיר לאלוהים, הוא ברא אותי בצלמו כדמותו ואני מתחנן אליו שיעזור לי. אני רוצה להיות אדם שמח ומאושר, אני רוצה להיות מפוכח מינית עד יומי האחרון, שיהיה בשיבה טובה בגיל 100 כך אני מתפלל לפחות. אי אפשר לחיות חיים כפולים במשך הרבה מאוד שנים, בנקודת זמן מסויימת המח מתחיל להאמין לשקרים החולניים שלנו ולנהוג לפיהם. אני אדם חולה במחלה רוחנית קשה, אך עם המחלה יש גם פתרון וזה הדבר החשוב מבחינתי. הבעיה שלי שמאז שאני זוכר את עצמי הייתי דאגן מאוד, הראש שלי תמיד ניבא לי דברים רעים, מלחמות וייסורים קשים, כמובן שרובם הגדול מאוד לא קרה בכלל במציאות. הראש שלי לקח אותי לתוך תהום שחורה הנקראת התמכרות, אך אלוהים ראה את סיבלי והוריד לי סולם מן השמיים, אמר לי בני היקר בוא תטפס ואני אעזור לך לעלות מעלה מעלה. אחיי היקרים, החיים קצרים מידי להעביר אותם בסבל ובבדידות, אל לנו להיות מנותקים, אין לנו ממה לפחד להחשף, אנו אנשים חולים, איננו אנשים רעים, יש לנו בעיה ויש לה פתרון!!! את הפתרון שיש לנו{ תוכנית 12 הצעדים} לדעתי בעוד מספר שנים ילמדו כתוכנית חובה בכל בתי הספר מגיל קטן. כאשר אנו מתעלמים מבעיות שצצות אצלנו, הם לא נעלמות, תסמכו על המילה שלי, הם מתעצמות מאוד. מפחיד לדעתי הרבה יותר להתפס עם המכנסיים למטה באיזה בית בושת, או בבית האסורים. המחלה שלנו משגעת שלא תתבלבלו, מי שחושב שהוא שולט בה, משקר רק את עצמו. אני אדם שכבר 30 שנה בדיוק מכיר את התאווה על כל צורותיה, ניסיתי כמעט הכל למעט חציית קו המגדר, גם זה בחסד אלוהים אוהב.
המחלה שלנו עיקרה בראש, הרבה לפני התלות הפיזית שלנו בשימושים שגם היא קיימת. לכן ניקיון טכני לבדו אינו מספיק לנו. הוא ישאיר אותנו נקיים אך בתוך הראש שלנו יתגברו הפנטזיות וחוסר האונים שאיננו יכולים להשתמש, אנחנו נגיע בקלות לשערי השגעון. אני בחרתי לחיות בכנות, סודות יהרגו אותי!! אני מעדיף שיצביעו עליי ויאמרו זה הסקסוהוליסט שחי בפכחון, ולא יגידו זה החכם, המפורסם, איש המשפחה, שנתפס בשעת מעשה.
אסירות תודה גדולה מאוד לבורא עולם שהביאני לתוכנית, אם אלוהים רוצה אותי ככה, מי אני שאתלונן בכלל???
אני בוחר לחיות בפכחון, להכנע ולצעוק אבא תעזור לי, איני יכול לבדי.
תעזור לי אבא, אני כולי שלך!!!