אני כותב כאן פעם ראשונה את התהליך הארוך שעברתי עד היום, ובעזרת ה' מקווה להחלים:
כבר הרבה שנים ידעתי שאני לא במצב "רק אם אני ארצה אני אפסיק", אבל באמת ניסיתי הכל.
בהתחלה הרחוקה, הייתי משתדל לא להתקלח, ועוד כל מיני דברים.
פעם הראש ישיבה- הפחיד אותנו על חומרת האיסור, וזה החזיק חודשיים.
לאחר מכן זרקתי את המחשב, התקנתי חסימות בעלויות גבוהות.
היה שנה שהחלטתי שאני לא חוזר הביתה, להורים, לא נמצא שם יותר מיום אחד.
היה שלב( לפני 5 שנים בערך) שנשבעתי את השבועות(כמו שכתוב באתר), ולאחר מכן הפסקתי למשך כמעט שנה, ואז זה שוב נפרץ, התחלתי לעלות את הסכום, עד שגם ככה נפלתי, והסכום היה בלתי אפשר לתשלום.
היה שלב שהחלטתי שכל יום אקרא שעתיים בספר של הרב ארוש על האיסור החמור, ואולי ככה אני זה יפחיד אותי ואני יצא מזה.
היה שלב שהחלטתי שעל כל נפילה אני צם כמה ימים, אולי 3, לפעמים יותר.
היה תקופה שהחלטתי שכדי להחלים זה צריך להיות הדבר היחיד שאכפת לי ממנו, כל השאר איך שיצא יצא.
היה את השלבים הכי קשים, שבהם החלטתי שאני נופל כי המידות שלי לא מתוקנות מספיק, ולכן החלטתי שכדי להיות עניו אני צריך ללכת בבגדים הכי פשוטים, בערך שאף אחד לא ידע שאני קיים, לחיות בסגפנות.. זה היה קשה.
היה שלב שבו "הבנתי" שאם אני אלמד תורה כל היום רצוף, זה הדרך היחידה שלי לא ליפול, ובאמת ביחד עם עוד דברים זה החזיק שנה.
באיזה שהוא שלב התחלתי להשתגע, נכנסתי לדכאון, וקבלתי עוד כמה הפרעות נפשיות.
לקחתי כדורים נגד דיכאון(שגם מפחיתים את היצר), וביחד עם עבודה קשה, החזקתי עוד שנה וחצי, ואז שוב נפלתי.. ונפלתי
לפני בערך שנה הבנתי, שההפחדות העצמיות לא עובדות, שההסתגרות לא עובדת, לכן החלטתי לחזור ולחיות בצורה רגילה, ואם אני יפול יהיה מה שיהיה.
ובאמת שוב נפלתי ונפלתי.
בהתחלה האמנתי שוב שעם הזמן זה יעבור, אבל לאט לאט הבנתי שאני כן צריך לעשות משהו אבל בלי הפחדה. לפני בערך 100 ימים התחלתי לכתוב כאן יומן. אבל הפעם בלי הפחדות.
אחרי שנפלתי כמה פעמים, החלטתי להצטרף לקבוצות החיות.
והנה אני כאן.. מקווה לטוב.. כבר נפלתי מאז שהצטרפתי לקבוצה כך שאני לא מאמין שזה פשוט יקרה לבד.. אבל מה שאני רואה שיש בי המון כח רצון. ובעזרת ה' יהיה טוב