היום התחלתי את היום ה-7 הנקי!!
וואו...
בסוף היום הזה אהיה נקי שבוע שלם!!
מבחינתי זהו עוד שלם בדרך לניצחון שלי על התאווה שבי.
חשבתי על זה במשך השבוע הזה תוך כדי שקראתי את המייל לחיזוק היומי וההודעות ווצאפ היומיות שאני מקבל כל יום, והגעתי בסוף למסקנה מסויימת...
אשמח לדעת מה דעתכם בנושא.
העניין הוא שבישיבה התיכונית שלמדתי בה לפני כמה שנים יש תהליך מסויים שקורה לכל תמידי יב.
לאט לאט עם הזמן מתחילת שנת הלימודים עד סוף שנת הלימודים, יותר ויותר חברה נשארים לישון עד השעות המאוחרות של הבוקר (או עד השעות המוקדמות של הצהריים.)
ובלילה יש חגיגה עד סביבות 2.
כמובן שזה לא קבוע.
אבל העניין הוא שיש מצב של עצלות הולכת וגוברת.
אני לא באתי להתעסק באיפה שלמדתי אלא בי, אז מעכשיו אני אתייחס אל עצמי בלבד.
העניין הוא שאחרי תקופה של כשנה שאני התרגלתי לישון הרבה שעות, פתאום אני מגיע לישיבה ואני צריך פתאום לקום לתפילה בלי שאף אחד ירדוף אחרי. ולקום לסדר בוקר בלי שאף אחד ירדוף אחרי.
אז בסדר בהתחלה היה לי התלהבות כזאת והצלחתי להחזיק איזה שבוע ולקום בבקרים לתפילה ולסדר בוקר.
אבל לאט לאט הריקבון הזה שנכנס בי בתיכון התחיל להופיע יותר ויותר גם בישיבה שאני לומד.
העצלות.
אני מתאמץ ממש לקום בבקרים ופשוט לא מצליח.
אז נכון, לפעמים יש עליות ולפעמים מצליחים אבל ככלל אני כל פעם לא מצליח.
הריקבון הזה של העצלות בתיכון הופיע ביחד עם התחזקות ההתמכרות לתכנים פורנוגרפים ולאוננות.
ואני חושב על זה, אני רוצה לעשות משהו שאני רואה שאחרים מצליחים ויכולים ואני לא מצליח!
אני מבין שאני צריך לעשות משהו אבל הגוף לא נותן לי שליטה.
אני מבין שאני רוצה לקום בבוקר, אני מבין שאני רוצה להוציא את הגועל הזה של הפורנוגרפיה מהחיים שלי.
אבל הגוף לא נותן לי.
או יותר נכון להגיד, אני לא נותן לעצמי!
בריקבון הזה אני חייב לטפל!!!
כשהייתי בכיתה ט' הייתי מכור לריצות ארוכות.
כן, כן.
מכור!!!
לא במובן שלא הייתי יכול בלי זה, אלא במובן שאהבתי את זה נהנתי מזה וזה היה לי ברור שאני לא הולך להפסיק עם זה.
קרה מה שקרה והיה לי חודשיים שלא הייתה לי שניה פנויה.
לא לחברים, לא לבילויים, וכמובן שגם לא לריצות.
אחרי החודשיים האלו כבר הפסקתי לרוץ.
אולי פה ושם ריצה אבל לא יותר.
ומשם המדרון הזה שנפלתי אליו הדרדר והדרדר עם הזמן.
מכושר פעילות שמחת חיים ועוצמה של חיים לעצלנות, עייפות, עצבות, לפעמים אפילו בדידות.
אז הבנתי שכדי לנצח את התאווה של הגוף המלחמה שלי היא לא רק בהימנעות מתכנים פורנוגרפיים וקצת קריאה של דברים מחזקים.
אלא שאני צריך להרגיל את כל החיים שלי, את הגוף ואת השכל לעמדה של אקטיביות.
של חיים, של עמל ושל כושר.
מפה לשם התחלתי לעשות כושר.
כרגע בימים הראשונים אני ברוך ה' מצליח בזה.
אך אני מקווה ומאמין שאצליח עם ההתמדה הזאת.
בכל מקרה יום אחרי הריצה הראשונה אני קם בבוקר מהשעון המעורר ומרגיש קצת פחות את הכבדות של הבוקר.
הצלחתי לקום!
אני יודע שפעם אחת לא מעידה על כלום ויכול להיות שזה בא בכלל מההתלהבות של ההבנה הזאת שהבנתי ושל הדרך החדשה שאני יוצא אליה עכשיו.
אבל גם עם זה לא תוצאה של השינוי שהתחלתי, אני יודע שלאט לאט כן יבוא השינוי ואני יעלה על דרך המלך!
תודה לכל החברים התומכים שיש לי בדרך.
בין לאלו שקוראים את היומן שלי. (שתדעו שזה מחזק אותי לראות שיש הרבה אנשים שמתעניינים בתהליך שלי.)
ובין לאלו שעומדים איתי בקשר רצוף מקבלים אותי בהבנה ומייעצים לי במצבים שונים!