כעבור זמן רב שלא הייתי כאן, מעדכן שאני עובד כרגע ללא עזרת הפורום, וגם לא בצורה ממוקדת לגבי הנושאים המרכזיים כאן, אלא על שליטה כללית בחיים.
הדרך שאני עובר טובה לי ואני לא מתחרט על כך שעזבתי את הפורום, אך שמח לזכור שיש לי לאן לחזור במידת הצורך.
סיימתי עכשיו סגנה ארוכה של 22 מפגשים שעזרה לי הרבה להתכוונן בחיים, התחלתי טיפול זוגי שנראה ממש בכיוון להועיל, ואני מתקדם בתכנית פורטיפיי עם חברותא - דבר שגם מאוד מוצלח עבורי (מזמין מצטרפים חדשים!) לא מזמן השלמתי שום 90 ימי נקיות, אבל אין לכך משמעות רבה מבחינתי (אולי אתם זוכרים שהרחבתי על כך שזו אינה הנקודה). כתבתי עוד שתי הודעות בפורום ככה על הדרך, אבל ממש אין כוונתי להכנס כאן להרבה שירשורים וכו', קודם כל כי אחת הבעיות המרכזיות שלי היא בזבוז זמן ושנית בגלל שההתעסקות במה שכתוב כאן היא עבורי דומה מאוד לפורנוגרפיה (הרי כל דבר שכתוב כאן, אני מדמיין, גם אם זו רק המילה "אישה" וכתוב כאן גם הרבה מעבר לזה...).
מכל מקום אני שמח לשמור על קשרים אישיים עם החברים כאן, לכן מי שיש לו את הטלפון או את המייל שלי, מוזמן להתכתב או לצלצל ומי שאין לו מוזמן לשלוח לי באמצעות האתר הודעה אישית, אותה אני כמעט תמיד אראה ואולי אף אגיב באותו יום ואפשר גם להפנות אלי משתמשים אחרים שלא קראו את ההודעה הזאת, אם נראה לכם שיש בכך עניין.
פסח שמח, ותודה לכולם!
צורצור.