אהבתי מאוד את נוסח התפילה שלך ! תודה רבה ששיתפת אותו !
אני דווקא מאוד מתחבר ללבקש מהשם שייקח את התאווה. אין שום דבר שהוא לא יכול לעשות הרי והוא יכול גם בשבריר שנייה לעשות שלא נתאווה יותר. בינתיים עד שהוא עושה את זה אני הולך לקבוצות, עושה את הצעדים והפעולות, ועושה כל מה שאני יכול כדי לא ליפול.. אבל במקביל אני ממשיך להתפלל ולבקש ממנו שייקח ממני את התאווה לגמרי כך שלא אצטרך שום דבר מהתמודדויות היומיומיות האלה.
יכול להיות שהבינתיים הזה יהיה לנצח, ויכול להיות שמחר התאווה תעזוב אותי ותיעלם.. אבל לי אין שום סיבה להפסיק להתפלל על זה. בייחוד שאני כן מכיר כאלה שזה עבד להם והתאווה פשוט ירדה להם.
איפה אפשר לראות את זה בקלות - כמו שיש לי ימים יחסית קלים שבהם אני מתמודד ממש בקלות, ויכולה לעבור לידי מיס יוניברס ערומה לגמרי ואני אהיה עם הראש והעיניים ברצפה בקלות, ולעומתם יש ימים קשים לאללה ושאני לא מצליח להוריד עיניים מבחורות ברחוב ולהיפך אני בעצמי הולך ומשוטט במקומות שיש בהם בנות כדי להסתכל...
מה ההבדל בין היום הזה ליום הזה? מה השתנה?
הקב"ה יכול לעשות שכל יום יהיה לי כמו היום הראשון שתיארתי. ולכן החלטתי שאני גם כן מתפלל באופן קבוע בכל שמע קולנו שלוש פעמים ביום, ובכל התבודדות שאני עושה וכל נסיעה על הקטנוע כל פעם שאני לבד אני מדבר עם השם וחוזר על אותה תפילה קטנה ופשוטה....
"יהי רצון מלפניך, ה' אלוקיי ואלוקיי אבותיי, שברוב רחמייך תעשה עימי חסד גמור ולפנים משורת הדין תעשה לי נס גלוי ותעקור את תאוות הניאוף מהלב שלי על כל ענפיה והשלכותיה"
וכשיש לי יותר מצב רוח אני אף מוסיף ומפרט:
"ויהי רצון מלפנייך, שתעקור מליבי כל תאווה של הסתכלות כלפני בנות ברחוב או בעבודה, ולא אתאווה להסתכל בהן, או להביט בהן, או לעקוב אחריהן, או לגעת בהן, או לאונן עליהן, ולא לרצות אותן, ולא לחשוב עליהן ולא לדמיין אותן, ולא לחפש באינטרנט במחשב או בפלאפון, ושלא ארצה לסוע לשוטט במקומות הומי בנות, ושתהיה לי תאווה אך ורק לאישתי."
אגב אוסיף, שהרב שלי סיפר לי על עצמו באיזה פעם שדיברתי איתו על כמה קשה לי בעבודה ובדרך לעבודה ובנסיעות בת"א וכו', הוא אמר לי שאנחנו כל הזמן מתפללים לקב"ה על דברים גדולים... ואנחנו שוכחים להתפלל גם על דברים שהם כביכול "קטנים", "יומיומיים.."
הוא אמר לי שהוא מתפלל בדרך בנסיעה מהבית מדבר עם השם ומבקש ממנו שלא יעבור מולו שום מראה לא צנוע עד שיגיע לישיבה של הילדים.. וכנ"ל בדרך חזור...
זה גם משהו שהתחלתי לעשות לאחרונה.. אם כל כך קשה לי להתמודד עם בחורות לא צנועות מסביבי, למה לא להתפלל להשם שלא יזמן לי כאלה בנות מולי?
אז יש לי נוסח קבוע שאני משתדל להגיד כל פעם שאני יוצא לנסיעה...
"יהי רצון מלפנייך ה' אלוקיי ואלוקיי אבותיי, שבדרך עכשיו לXXXX לא תהיה אף בחורה לא צנועה, ואם תהיה שלא אראה אותה, ואם אראה אותה שלא אתבונן בה, ואם אתבונן בה שלא ישפיע עליי כלל. אמן"