יום הולדת:
הינה זה מתחיל וכנראה הולך להיות ארוך.
אז היום נגמר לו יום הולדת העיברי שלי, 29 אבל לא בטוח שסיימתי לחגוג.
יום הולדת שנייה שלי מאז שנה וקצת שנכנסתי לאתר הזה ולתוכנית.
לא יודע אם זה רק אצלי אבל תמיד בפנים אני חושב שיום הולדת תכלס זה יום מאוד עצוב, יום שמציין שהינה עוד שנה מהחיים עברה, התבגרתי ולא התקדמתי בחיים במה שרציתי (אולי זה רק אצלי כי אני לא בזוגיות ועבודה?) אז עושים חגיגה מאחלים מזל טוב קונים מתנות, עושים הכל כדי לטשטש את האמת המרה כדי שאני אחשוב כאילו יש פה איזה משהו טוב ומשמח.
תכלס, זה עובד. ברגע שחבר פתאום אומר מזל טוב לפעמים אני מתרגש, פתאום מרגיש שאני חשוב למישהו ושאוהבים אותי ואיכפת ממני, אז זה עושה את העבודה יפה..
את היום הזה לא חגגו במיוחד ולא יותר מידי טרחתי לציין ולספר (אולי בקטנה לחבר ששיתפתי או לגבאי שהזמין אותי לקחת ספר תורה והתגובה הקטנה שקיבלתי חיממה את הלב).
עשיתי לעצמי מה שרציתי ויצאתי פעמיים לסוג של התבודדות שקיויתי שתיתן הרגשה טובה וחיבור לאלוקים.
יצאתי בלילה קצת מאוחר עם הרכב וזרמתי עם הנסיעה לאן שילך כשברקע שמתי שירים מחברים של שולי רנד וישי ריבו "איכה" ועוד כל מיני לועזיים שיתנו קצת קצב ואווירה.
הגעתי לחוף ים והתחלתי להסתובב, בסוף הגעתי לנקודת תצפית יפה ומבודדת, לבד מול הים, יש את כל מה שצריך אבל לא הרגשתי שום דבר מיוחד אז בסוף פשוט התחלתי להתפלל, על עצמי, מה שאני מיחל ועל אחרים.
התפללתי להיות בנתינה והייתי בנתניה (איך לא הצלחתי לוותר על משחק המילים המטופש הזה?).
הרגשתי שאני קרוב מאי פעם לשלב שבו אלוקים יזכה אותי לזיווג ומצד שני הכי רחוק מאי פעם מהחשק שהיה לי בשביל זה (אפשר לראות שהגעתי עם החשק הזה עוד בהודעה הראשונה שלי באתר), משהו בשמיעת השיתופים והצרות של החברים יצר לי תופעת לואי של ירידת החשק שם. משהו שנגרם מתוך כאלה שגם לא בכוונה משתפים תמיד את החלק השלילי בחיי זוגיות הוריד את ההתלהבות (כמו שציינתי קודם במשל על ילדי הגן וכיתה א) הייתי קצת מאוכזב מזה אז התפללתי גם לחשק שיחזור.
בחזרה אני צועד וסביבי מלא זוגות חלקם צעירים חלקם מבוגרים חלקם מתמזמזים ואסירות תודה שנמנעתי מפעולות על תאווה. קצת הצחיק אותי שזה הזכיר לי סרט מהעבר בתור ילד(אולי מצוייר) של איזה אחד שמסתובב לבדו לתומו ובכל פינה שהוא נתקל נדחף לו זוג רומנטי מולו כאילו העולם עושה דווקא.
למחרת ביום תיכננתי שוב לצאת, רציתי איזה יער או משהו אבל בגלל השעה והחום ויתרתי והלכתי להסתובב בגנים בסביבות העיר, קניתי לעצמי מילקשייק (אחד הדברים שאני הכי אוהב) ישבתי בפינת טבע נחמדה עם מזג אוויר מעולה.
המילקשייק היה אחלה אבל משהו היה חסר טעם, התחלתי להבין שגם המילקשייק הכי מעולה בעולם עדיין יהיה חסר טעם לגמרי אם אני לבד, אם אין לי עם מי לחלוק את החוויה ולהנות יחד, כך גם הטיול הרומנטי עם עצמי לים היה חסר משמעות כשאני לבד ואין עם מי לחלוק, בכלל גם להחלמה ולבריאות "לא טוב היות האדם לבדו" ואולי רק בשביל זה מספיק הצורך והרצון לזוגיות (מסר מאלוקים?).
עד עכשיו בהזדמנויות הייתי לוקח את אחי שקטן ממני ב12 שנים כדי להנות ולחוות יחד ועכשיו כשהוא כבר בישיבה גדולה זה הולך והופך ללפחות רלוונטי..
התחלתי להסתובב ולנווט את המחשבות לאסירויות תודה ולחשבון נפש:
אסירות תודה- אסיר תודה על הבריאות ועל עולם וחיים נפלאים שאלוקים נתן לי פתאום נפל לי האסימון כמה אסירות תודה על מה שהתוכנית עשתה איתי.
אז נכון שלפעמים הראש שלי מספר שאני "עובר שטיפת מוח" או דברים בסגנון אבל תכלס חוץ מזה שמציק לפעמים לחזור על סיסמאות הכל שם מאוד טוב ומעולה.
מאז אני בתוכנית אני כבר לא מרגיש רע עם עצמי, לא שונא או כועס על עצמי, לא חי בשקר ובהסתר תוך יסורי מצפון ולאכול לעצמי את הלב, יודע ומרגיש שאלוקים אוהב אותי והקשר שלי איתו טוב.
כמות הנפילות שחויתי בשנה האחרונה לפני התוכנית הייתה יכולה להיכנס בתוך חודש אחד.
אני עובד בצורה נפלאה על המידות כעס ועוד דברים שלא הייתי מודע או מנסה לשנות בכלל לפני התוכנית.
בחשבון הנפש עלה לי בעיקר שאני צריך להיות יותר בנתינה יחד עם הכניעה שתעזור לי להנות ולאהוב ולהרגיש טוב, וגם העניין שהשימוש שלי במדיה(גם לא לתאווה) סך הכל מרחיק אותי מאלוקים.
אז עכשיו אני שמח, אני מבין ומרגיש יום הולדת זה יום הודאה לאלוקים שנתן לי עוד שנה של חיים, חיים בעולם שלו עם כל הטוב שהוא נותן לי, לעשות ללמוד ולחוות, מאמין שהכל לטובה.
זה שיתוף היום הולדת ועכשיו בקצרה לעוד נושאים בתקופה האחרונה:
69 ימים בחסד אלוקים של מפוקחות ושיחרור מתאווה.
מנסה לעשות ספירה גם על שימוש במדיה לראות שאנילא עובר את גבולות הזמן או התוכן הבריא אבל כרגע לא מצליח להתייצב על זה.
תקף אותי פחד שהרצון והחשק לתאווה שקצת נעלם יחזור ויתקוף אותי בעוצמתו והרגשתי חוסר אונים, הספונסר אמר שזה יכול להיות טוב אם זה מחזק את צעד 1 ולא טוב אם זה פוגע בצעד 3 -לקבל ולהיכנע לרצון אלוקים ולמציאות שלו.
השיפוץ בשלבי סיום, אני לומד להיכנע. זה אומר שלמרות שמחליפים בלטות בגלל צבע אבל לא מסדרים את הברז שלי שמטפטף מעל שנתיים או קירות מתפוררות עם רטיבות אני צריך לשתוק ולקבל.
למרות שהחלקים שחשובים מבחינתי לא מטופלים ואחותי החליטה לקנות ולתלות קישוטים של פרפרים בסלון אני צריך לשתוק, גם אם תחליט לצבוע את הבית בוורוד כנראה.
אמא שלי פתאום נזכרה לקבל ממני אישורים או ריצוי ועכשיו שזה כמעט נגמר שואלת מספר פעמים איך יצא? ואם זה יפה? אני עונה בקרירות במקרה הטוב שזה לא ממש מעניין אותי ולי זה פחות איכפת, קצת כואב אבל להיות בכנות ולהגיד מה אני חושב יכול להוביל למקום של מריבה או כעס לא בריא ולשקר ולהגיד שיצא ממש יפה למרות שבעיניי באמת אין שום הבדל עקרוני אני עדיין מתקשה.
זהו, מי שקרא הכל ממש אמיץ חח תודה שאתם איתי בדרך ומאחל לכולנו את כל הברכות הזיווגים והשלום בית הנקיות והמפוקחות והשחרור מתאווה, ההצלחה האושר והעושר שנזכה לחיות לפי רצון אלוקים, להכניס אותו לחיים שלנו ולהיות לתועלת בעולמו.
אוהבים!