חוזר לשתף ולהשלים פערים..
אסיר תודה לאלוקים ששמר אותי נקי 109 ימים מפעולות על תאווה (לפחות אקטיבית)
162 ללא שז"ל שנה ו3+ מפורנ' מפורש.
תכלס שיתוף שמתאים יותר ליומן צעד 1 אבל בכל זאת משתף פה כחלק מיומן המסע..
בתקופה האחרונה מרגיש את הרוח מתחזקת והגלים עולים.
הסיפור הזה מתחיל שבחסות הקורנה התחילו לפני תקופה מסויימת להופיע מול הבית שלי במגרש הכדורסל מתאמנים באיגרוף, כל פעם מישהו ביחד עם אותו מאמן פרטי.
זה סוג ספורט שמושך ומעניין אותי וגם עסקי במשהו קרוב אליו עד שהופיעה הקורונה ומאז זה נעצר.
החלון שלי משקיף ישירות לשם, יחד עם המרפסת, חלון השירותים המטבח הסלון ו.. תכלס כל הבית!
הייתי קצת משקיף ואז התחילה להתלוות למאמן בחורה מסויימת שלאט לאט גיליתי שמתפתחת אצלי תופעת מציצנות כזאת שאני ממש לא רוצה..
בכל מקרה זה הלך וחזר בגלים כשמידי פעם הופיעה בחורה מידי פעם מתאמנת יותר חשופה אבל רוב הזמן גברים שגם על זה עניין אותי להשקיף, לא מתוך תאווה.
חבר ותיק מסויים הסביר לי את הבעייה בריגוש של הצצה מתוך מקום מסתור כזה "גם אם היא לא מושא תאווה, עדיין יש משהו חולה בפעולה של הריגוש שהינה אני עושה משהו אסור, רואים אותי/ לא רואים, אתה רוצה לראות, תרד תעודד תיתן מים, אל תשקיף מבין החרכים.." מאוד הזדהתי כיוון שבאמת הנשים שם נראה לי בכלל ילדות ולא דווקא בדיוק מושא התאווה, כמובן שלא שייך שארד אליהם אבל הרעיון נכון..
בקיצור (מילת סימן לכך שאני בכל זאת ממשיך לחפור) יום שישי הגיע גל שפשוט חירפן אותי.
רציתי לעשות את היום הזה הפעם נקי לגמרי בגלל שהספונסר רמז שגלים כאלה מגיעים לפעמים אם ממשיכים להזין את התאווה.
אז כשהגיעו מתאמנים שיתפתי חבר ולמרות שהם גברים ניסיתי להימנע מלהציץ עליהם ולהתמקד בשלל הפעולות החיוביות של היום.
פתחתי חלון התחלתי כהרגלי בניקוי החדר שאז הגיעה בחורה בלבוש מינימאלי, התחלתי להיסתקרן ולקלוט שאני לא מצליח לשלוט.
אמרתי שלמרות שנחשפתי אעשה הפעם את הפעולה הנכונה ושיתפתי חבר ועשיתי פעולות.
זה לא נגמר, שמתי לב שעוד אישה שעברה ברחוב הסתכלה לשם, מה לעשות זה מסקרן.. הם מדברים מצטלמים עושים ספורט ולא יודע מה..
בקיצור זה ממש עמד לי מול העיניים עם מלא סקרנותותוך כדי שיתוף אחר שיתוף (כולל הספונסר) פתאום הבחורה הפכה למתאמנת, ועוד הפכה את הלבוש לעוד יותר מינימאלי (לא אפרט אבל טכנית המינימום האפשרי..) זה שיגע אותי.
אני משתף ותוך כדי עוד פעם נחשף, זז מצד לצד בחדר ושוב נתקל.. כבר לא ידעתי מה לעשות, בין שיתוף לשיתוף הראש משכנע שהינה עשית את שלך עכשיו אתה יכול ואז אני לוקח חצי הצצה ונסוג חזרה.
שיתפתי, ברכתי, התפללתי, יחד עם חבר כרעתי ברך ועשינו תפילת צעד 3 וזה ממשיך.
השטן מרקד לי מול העיניים, כפשוטו, האובססיה מחרפנת ואני מתפתה להסתכל על ההופעה.
מוזר, יש מצב שהיא בכלל לא מושא תאווה, לא נראית הכי טוב, עדיין יש שם בחורה חשופה, פעולת מציצנות וזה רעל שאני לא רוצה להכניס אבל לא מצליח להילחם- חוסר אונים..
אז אני ממשיך פעולות שעושות טוב באותו רגע אבל שניה אחר כך חוזר לשם, מוציא חצי גוף מהחלון ומביט לצד השני, מנקה את המרפסת כשהגב שלי מופנה לשם.
ואני שומע ברקע את צלילי החבטות של האיגרוף, כאילו השטן עומד אחרי הדלת ודופק להיכנס, מנסה למשוך ולקבל תשומת לב וזה באמת מסקרן..
חבר המליץ לשים איזו דרשה או מוזיקה, לא הייתי מרוכז לדרשה שמתי אוזניות עם מוזיקה.
המליצו להתפלל ולפנות לאלוקים, גם את זה עשיתי, קצת בחוסר ריכוז ותוך כדי תנועה בבית.
אבל זה לא נגמר, כמה כושר יש לה? כמה עקשן אותו זקן! נראה שזה כבר כמה שעות מסרב להיגמר, הם מידי פעם לוקחים הפסקות מדברים או יושבים על הריצפה וממשיכים..
לא יודע מה הקטע, ממש מוזר. חשבתי לעצמי. היא לא ניראת ואוו אולי בכלל ילדה ולא מושאת תאווה ורק היום שיתפתי שיש לי גישה ישירה לפורנ' ועדיין אלוקים שומר עליי מאובססיה שמה אז מה עובר עליי עכשיו? זה איזה משחק פסיכולוגי בגלל שזה פשוט קופץ לי מול העיניים? בגלל שאני מנסה להילחם?
סוף דבר נסחפתי לעוד שיחה, אחת ארוכה עם חבר. הוא שיתף לאט ובאריכות משעממת על מצבו הקשה ואני תוך כדי התחלתי יותר להתמקד בניקיון עד שפיתאום הרמתי את הראש וזהו הם לא היו שם.
ואוו זה היה ארוך, כמה זמן הם התאמנו.. מאוד הוקל לי סוף סוף.
שבת עברה טוב, אבל עם עוד קרי לא נעים כמו שקורה הרבה לאחרונה והפעם כבר הייתי מוכן.
מוצאי שבת עוד קטע מוזר שהתפללנו עמידה מחוץ לבית כנסת כשאני סמוך לגדר ופתאום דווקא בעמידה יצאה בחורה והתחילה שיחת טלפון בקול עם חברה שלה לספר לה במפורט על חלום של איך חבר שלה בוגד בה עם כל מיני תיאורים לא בריאים.. נגמר עמידה והיא נעלמה..
חסר אונים מול תאווה מתפלל שאלוקים יקח ממני את הפיתויים האלה, יאללה שיביא לנו גשם בלי הפסקה לא בא לי לראות אותם עוד פעם מגיעים למגרש חח.
אסיר תודה שבסוף נגמר. וגם אני סיימתי לחפור חח. אסיר תודה שהינה עברתי את חודש תשרי המאתגר נקי בע"ה.
שיהיה לנו שבוע טוב ומבורך חודש טוב ומבורך עם הרבה חיבור רוחני והחלמה, שלא יביאונו לא לידי ניסיון ולא לידי ביזיון.