יומולדת..
הקלטתי לספונסר ושמתי כעובדה שאתקשר אליו מחר בשעה מסויימת, הוא הגיב בהקלטה ואמר גם שכנראה יהיה זמין כרבע שעה אחרי הזמן שציינתי.
נולדתי בתאריך מיוחד (בעולם החסידות) שמעיד אולי על נשמה גבוהה, הספונסר קצת החמיא לי.
אז הינה היום אני כבר מציין דרך בעשור החדש - 31 וזה זמן לקצת חשבון נפש שיהיה נחמד לעשות גם פה בכתיבה.
סה"כ אסיר תודה לאלוקים על החיים הנפלאים שנתן לי.
תקופה קצת יותר רגועה בעבודה, מקום להתפתחות.
לא ממש יוצא לי להתקדם עם הספונסר, מלבד אולי הפגישה איתו שבוע שעבר בכנס שנוצלה להתקדמות בקריאה וסוף סוף שיחה חיה ולא רק בהקלטות/הודעות (מתקשה לתפוס אותו בתקופה האחרונה של כמה חודשים טובים), מקווה שאצליח לתזמן איתו יותר ולהיות יותר אסרטיבי כדי שזה יקרה.
שוב צף כבכל שנה נושא הזוגיות, לאחרונה זה ממש על אש קטנה שמרגיש שכמעט ונכבית.
תיכננתי פגישה עם מישהי השבוע, לא מישהי שנראתה לי יותר מידי מתאימה..
פשוט הרבה זמן לא עשיתי שם התקדמות, כל אלו שחיפשתי באתר לא התייחסו אליי בכלל, זאת הייתה אחת שפנתה אליי קודם וחזרתי אליה. עשיתי איתה בירור קצר ויאללה גם ככה אין לי משהו אחר.
אבל הולך בראש פתוח כן? לא לבוא ממקום שלילי.. אני רוצה לתת צאנס וגם לא טוב לבוא בגישה כזאת, גם הספונסר אמר.
אז כן לאחרונה נכנסים לי לאוזניים הקולות ולעניים המראות של האנשים סביבי שמציינים שבגילאים האלה אדם כבר אמור להיות עם ילדים ואפילו גדולים- כאלה שכבר הולכים לבית ספר, איפה אני? אני עוד מפנטז בכלל על זוגיות שלמשך חיי הולכת ונידמת לפנטזיה רחוקה מהמציאות לא לי.
כמה מהבית כנסת פנו אליי לאחרנה שכנראה רצו להציע שידוך והופתעו לגלות שאני יותר מבוגר מהם עצמם כפי שהם לא ציפו (והם כמובן נשואים עם ילדים גדולים הרי).
אבל שוב, זה פגם אופי, רחמים עצמיים, אני צריך להיות שמח, יש לי חיים טובים!
יש בגילי שהם גרושים/ שהזוגיות שלהם על סף משבר.. תכלס? איך אומרים- תנצל כל רגע שאתה עדיין רווק, חי את החיים. ברוך ה'.
חזרה לחודש אלול-
קם בשעות לא שעות (4:20 ליתר דיוק) ב"ה שאני מצליח כל יום לשמור על הגחלת של הניצוץ הרוחני שנדלק לי בנשמה לפני יותר מעשור ומאז פחות או יותר אני נותן את כולי לתקופה הזאת- לא להפסיד סליחות ומהסוג המשובח.
אז כן אני קם ממש מוקדם, עושה סליחות (נותנים לי גם הרבה להיות החזן) מתפלל בנץ, לומד, נמצא באורות ובשאר היום בחוסר שעות שינה מטורף (לפעמים אין לי גם את ה4-5 שעות שינה).
בסדר, קצת מתעפצים בעבודה ואם אני בבית אני יכול לדפוק איזה שנץ של כמעט שעה על חשבון ההפסקה.
ברוך ה'! אסיר תודה שיש לי אמונה ואבא אוהב למעלה, וואלה גם כמה תכנים רוחניים ללמוד ולהתמלא.
אה, גם התחלתי קצת להתנדב (כבר כמעט חודשיים), פעם+ בשבוע. לא שיש לי זמן מיותר בכלל אבל הספונסר אמר לי על זה כבר תקופה, אז עכשיו גם את זה לוקח בידיים.
לא שמרגיש משהו מיוחד אבל ברוך ה' שיש לי זכות להועיל בעוד מקום לעולמו.
ואיך ההחלמה אתם שואלים?
טוב זאת שאלת השאלות..
אז נתחיל בזה שברוך ה', מאז שאני בתוכנית- מעל 3 שנים וחודשיים (כמעט שלוש) שלא צרכתי פורנ' מפורשת.
מעל שנתיים- למעשה 858 ימים רק להיום ללא הוצאת שז"ל (קרי לילה לא נחשב כן?) - איך אמרתי- עשור חדש של חיים. ברוך ה'!
ובנוגע ל"מפוקחות", או שפשוט נקרא לזה 'נקיות'? - בסוף זאת הנקיות והמטרה האמיתית שלי כאן.
אז המצב טיפלה מורכב- ואם בכל זאת אתם רוצים את הגירסא הארוכה:
אני בגדול מרגיש טוב, מוותר לרוב לא בכוחי על מבטים, לא מחפש תאווה, מרגיש שלווה בסה"כ (תמיד יש פיתויים כן? גם כשאני נוסע לעבודה זה סדום ועמורה בחוץ וגם במדיה תמיד משהו יכול לקפוץ), אני לא מרגיש שאני פועל על תאווה, אבל,
אבל האמת שהפסקתי לספור.
למי שאולי קצת עקב אחריי הייתה תקופה שספירת המפוקחות שלי הרגישה כבר יוצאת משליטה, הרגשתי שהספונסר אומר לאפס על דברים אבסורדים (כגון כניסה לסרטון לא למטרת תאווה ושלא נרמז שיש בו תאווה וברגע שהייתה פשוט דילגתי- ועדיין לדעתו זה לא "מצב/תוכן רוחני" שהייתי אמור לצפות בו ועל כן נכון לאפס).
הרגשתי שאני כבר לא יודע מה הגבול ואפילו ניסיתי לכתוב תיאור מפורט של מה נחשב איפוס ולאחר שהספונסר אישר אותו היה מקרה שלא עמד בהגדרה (לפי ההגדרה לא היה צריך לאפס) ובכל זאת הספונסר בלי למצמץ אמר לאפס.
החלטתי שזהו. זה מביא אותי לייאוש. חשבתי אז למסור ציון דרך על שנתיים נקיות (מאוננות) באותה תקופה ובגלל זה חוויתי ערך עצמי נמוך מאוד ושכל הנקיות שלי לא שווה.
הבנתי בדיעבד שהפכתי לאובססיבי סביב משהו שאני לא מרגיש שבשליטה או בהגיון, הספונסר אז אמר לי משפט של "כרגע תתמקד ב'עשה טוב' ואחר כך 'סור מרע').
ומאז אני פשוט לא סופר, אני מקיים את המימרא "רק להיום" , אני מתמקד להיות מפוכח רק להיום. והאמת שאני לא יודע אם אני מפוכח חודש-חודשיים-שלשה (לפי הגדרת הספונסר, כי מבחינתי אולי בהגדרה גסה יותר גם עברתי שנתיים בהם לא חפשתי או התגרתי מרצון מתאווה) או שאולי משהו שקפץ לי בטלפון לפני שעה נחשב חוסר מפוקחות? כמו שאמרתי אני לא מרגיש משומש או שפעלתי על זה אז כרגע אני משאיר את זה ככה וגם הפסקתי לדבר על זה עם הספונסר (אולי אני מסתיר משהו?), לשתף בכל דבר קטן בקונטקסט של האם לאפס? האם זה נחשב מפוקח? אין לי כח לדיונים והוויכוחים, תן לי להיות שליו ולהמשיך מפוקחות רק להיום.
אז זהו, סיכום שנה (סוג של) שבספונטניות יצא כמה שעות לפני התאריך העיברי (שכנראה אם היה מתוכנן לא היה יוצא בזמן).
חשבתי לעשות את זה יותר מסודר אבל אולי גם ככה זה מעניין..
תודה למי שאיתי בדרך ומקווה שנתתי פה גם קצת תקווה.