וואו !! מדהים !
כתיבה מדהימה וכושר ביטוי אדיר !
שמחתי מאוד לקרוא, מזדהה מאוד עם הרבה מהדברים, בעיקר עם החוסר אונים והרצון להפסיק והבכי בכותל..
העובדה שאנחנו עושים משהו שכל כך לא רוצים לעשות פשוט בלתי נתפסת כל פעם מחדש .
זאת התמכרות .. בדיוק כמו מכור לסם.
חשוב שתדע, שיש כלים להתמודדות. יש כאלה שמשתפים כאן, באתר, וקוראים, ורואים סרטונים של פורטיפיי, וזה מספיק להם. ויש כאלה שצריכים קצת יותר, לדבר עם חברים בטלפון, לקחת ספונסר, לצעוד את 12 הצעדים, או ללכת לקבוצות ולתכנית SA וכו'. והתכנית והכלים עובדים למי שמשתמש בהם.
באופן אישי אני ביום מאוד קשה, אחרי 139 ימים ללא שימוש, סוג של קריז שהרבה זמן לא חוויתי (לפחות כחודש), מה שמזכיר לי שאני עדיין חולה ועדיין זקוק לפעולות ההחלמה והצעדים.
אבל גם ביום כזה, גם ביום כזה שאני עלול ליפול פה אני רושם לך את הדברים שאני רושם וזה הנס בעצם.
גם כשאני ביום ממש קשה אני יודע שיש סיכוי להחלמה. גם אם אפול היום בערב.
כי אני לא פגמתי בברית 139 ימים שזה 110 ימים יותר מהרצף הכי ארוך שהיה לי מגיל 10 ועד לפני שהגעתי לSA.
ו-42 ימים שלא פתחתי אתר תאווה.. שזה 42 ימים יותר ממה שאני יכול בכוחות עצמי.
סיכוי גדול שהיום דווקא אפתח אתר כזה, כי קשה לי מאוד היום, אבל גם אם כן, אני עשיתי כל מה שיכלתי לעשות עד לאותו רגע. עשיתי היום כ-10 שיחות לחברים, דיברתי עם הספונסר חצי שעה בטלפון, עליתי לקבוצה הטלפונית, ישבתי לכתיבה יומית, נכנסתי לפורום כאן לקרוא ולכתוב ואני הולך לקבוצת SA היום בערב.. בלי כל אלה לא היה לי שום סיכוי. איתם, בזכותם, יש סיכוי, ואם אלוקים ירצה, גם היום אני אצליח להישאר נקי.
אוהבים אותך ידידי ותודה רבה על השיתוף שמחתי מאוד לקרוא ! תמשיך לשתף ולבוא! ולעשות כל מה שאתה צריך כדי שתצליח להישאר נקי . אמן.