המסע הזה התחיל משם. לפני שני עשורים ביציאתי לאויר העולם.
באותו המסע אני נמצא היום, ספוג באינסוף נפילות ואינסוף פלוס אחד קימות.
מסע ארוך ומאתגר שבע"ה ימשיך לעוד עשור עשורים.
התחלתי מחדש את אתגר התשעים יום ואני מוצא את עצמי היום סופר את היום הראשון לנקיות. מה ההתרגשות? ההתרגשות היא מכיון שיש זיקים של תקווה. יש עוד כלים שיעזרו לי להתקדם לחיות בצורה טובה יותר.
זה לא קל עבורי. לא היום ולא אתמול, וגם מחר זה לא יהיה קל. אבל יש לי תקווה. אני מנסה. אני עובד קשה ומקווה להתמיד בעבודה הקשה ככה שאוכל לחיות את השליחות שלי בכל רגע נתון.
מילים יפות שיכולות להיות טיוח של המציאות ובאותה מידה יכולות להיות מנוף אל המציאות. בשביל שהן יהיו מנוף, חובה עלי להיות פתוח וחשוף ולא להחביא את הפגמים בצורה מלאכותית. לדבר על הכל.
התחלתי לנסות לכתוב את הסיפור שלי, אבל תכל'ס זה לא סיפור, אז מה אני יכתוב? נפלתי מלא במשך שנים יפות וטובות בצפייה בתכנים פורנוגרפיים, באוננות והיום אני כאן כדי להתקדם ולהשתפר בנושא. אני כותב כאן באמונה שזה יעזור לי הרבה ויוריד לי מהלב סלעים, יתן לי את היכולת להיות שלם עם עצמי וככה לעמוד כנגד התעוררות תאוה בכל יום שתגיע.
אני מוכן לאתגר את עצמי ולעדכן פה מיום ליום, משבוע לשבוע, מזמן לזמן, איך אני מתקדם אל השלמה עצמית. איך אני מצליח להתגבר על התסכול והבושה, על הדימוי העצמי הנמוך ועל ההשלכות של כל זה בנפילות ברשת. מקוה לבשורות טובות ולקדושה.
יש בי אהבה גדולה לכולם פה, מדהים מה שקורה כאן! אני מאמין שיחד כולנו ננצח, כולנו נצליח להשתפר ולהתקדם ונמלא את היעוד היחודי שלנו בחיים.
תודה גדולה לכל האהובים שמקשיבים ומחזקים אותי בקריאה ובתגובות.
אבא, תן לי את היום הזה. רק אותו. ותזכור אותי גם מחר.