שלום לכם אחים יקרים!
החלטתי לפתוח יומן מסע לתהליך ההתמודדות שלי. כבר שנים שאני לא רוצה את התאווה הזאת בחיי. אבל היא חלק ממני, אני לומד לקבל אותה. לא לחיות איתה, אלא לקבל אותה. ולהבין שבורא עולם צופן לי דרך עמוסה במכשולים. בהתחלה חשבתי שכל זה קורה לי בחיים בגלל שאני מעפן, שאני בכלל לא חשוב בעולם הזה, פשוט אשפה. אבל היום, לאט לאט, אני מבין שזה בדיוק ההפך. זה שאנחנו עוברים את הקשיים האלה רק עושה אותנו יותר גדולים! כמות האהבה שאני יכול לתת לעולם היא עצומה. והגיע הזמן שאני אתן אהבה גם לעצמי.
אז נפלתי, ממש לפני רגע. אבל אני לא מתכוון להתייסר ולשבת שבעה על כך. אני אקום. כי בורא עולם, אבא של כולנו, מצפה ממני להילחם. הרי מה מהות העולם פה בסופו של דבר. הכל פה משחק. יש לך כמות זמן מסוימת לאסוף כמה שיותר מצוות ומעשים טובים בשביל להתחבר חזרה אל האור הגדול והאין סופי, בורא עולם. ואני... כמה שאני קטן ומרגיש לא הכרחי, אני חלק מזה. אני בורג במערכת גדולה שחייבת להתחבר בסופו של דבר. אז נפלתי... ביג דיל. אני אקום בכל הכוח!
אני אשתדל לשתף במחשבות מעשיות והתמודדויות מהיום יום שלי. היום כשנפלתי רציתי כלכך להיכנס לכאן לפני שנכנסתי לכל האתרים החסרי משמעות והריקים האלה, אבל לא הצלחתי זה היה חזק ממני. אבל עכשיו אני בראש של מלחמה. והמלחמה הזאת הולכת להיות ארוכה, יהיו מערכות שנפסיד בהם ויהיו מערכות שאני אנצח, אבל את המלחמה אני הולך להמשיך בכל הכוח.
שתדעו, שהרבה מהמחשבות, הרצונות והכוחות אני מקבל מפה! האתר הזה הוא פשוט קידוש השם חד משמעית! העצמה שלנו! אני אוהב אתכם ומאחל לכם רק טוב והצלחה! תודה על הכל!
תעקבו ותגיבו, אני חייב את הפידבק שלכם
עם המון תקווה25