דייב היקר והמדהים ! איש יקר שכמותך. תודה רבה על השיתוף הכנה! מאוד מאוד מזדהה עם הכאב ותחושת החוסר אונים.
אני רוצה ברשותך לספר לך שהרב שלי הוציא קונטרס שנקרא "הציץ ונפגע"
הרב שלי חוזר בתשובה בעצמו, מכיר את העולם הזה של העריות.. ועיקר ההתמחות שלו וההתעסקות שלו בחיים זה זה.
מאות פעמים שהוא סיפר לנו על עוד בחור שהגיע אליו, עוד בחור שהפנו אליו, עוד מישהו שהוא שמע מהרב שלו וכו' וכו', על עוד סיפור ועוד סיפור ועוד סיפור של נפילה לתוך הבור הזה של האוננות והפורנו.
אברכים מדהימים שבדיוק כמוך נפלו לשם... אחד אחרי השני...
הרב שלי כתב כמה וכמה ספרים כבר, על הלכות ריחוק מעריות ופגמי הראייה והברית וכו', אבל אני פחות מתחבר לספרי הלכה..
אלא מה, הוא הוציא קונטרס שנקרא הציץ ונפגע, מצרף לך לינק אליו. ממליץ לך בחום לקרוא. זה נתן לי המון כוח קודם כל לדעת שאני לא לבד.. שזה קורה לעוד אנשים.
קראתי אותו ומאוד מאוד התחברתי!
אבל מה שהיה חסר לי שם (מקווה שתקרא) זה מה קורה הלאה?
הקונטרס מתאר היטב את הלפיתה של היצר הרע ואיך הוא לאט לאט מכניס אותך למעגל הזה עד שאתה בידיים שלו ואתה מכור.
זה נשמע שזה יהיה מצויין עבור מישהו שעוד לא הגיע לשם, או מישהו שלא מודע לזה ושיידע לדאוג לילדים שלו להיזהר ולהישמר מאינטרנט פרוץ ופלאפונים וכו'...
אבל עבור בנאדם שכבר נמצא בפנים מה שחסר זה הפרק ב'....
האיך לצאת משם.. איך יוצאים מזה ?
כי כמו שאמרת.. אי אפשר לעצור
וכאן באמת שאני בא ואומר לך, ידידי היקר, אני קורא ועוקב אחרי הדברים שאתה כותב כבר חודשים...
וכמה פעמים שזרקתי לך את הפתרון שאני מצאתי... התכנית SA והצעדים.
אני אהיה כנה, חבר ביקש ממני לראות איך אני יכול לעזור לך.. אמרתי לו שאני לא יכול לעזור לך כי כמה פעמים כבר כתבתי לך את התשובה ואת הפתרון ולא עשית עם זה כלום אז מה כבר אני יכול לעזור?
אבל הנה, אני מנסה שוב, לעזור לך למצוא את הפתרון שאני מצאתי.
גם אני הייתי במצב שלך. הגעתי אליו בדרכים אחרות אבל הגעתי בסוף לאותו המצב.
הפתרון עבורך לא יהיה להתפטר ולזרוק תפלאפון ולמחוק את הטלגרם שאתה צריך לעבודה שלך....
אתה כן תצטרך לעשות את זה כחלק מהפתרון.. בוודאי.. אין מציאות אחרת לפחות לא בשלבים של ההתחלה... אבל זה יהיה רק חלק מהפתרון עבורך ולא כולו.
אתה נשמע מאוד מבולבל ומפוזר ואובד עיצות... מנסה לירות לכל הכיוונים. לצעוד צעדים... לכתוב..
אתה צריך סדר. פעולה אחת כרגע. הפעולה הבאה שאתה צריך זה להרים טלפון לאחראי חברים חדשים בSA (או להיכנס לאתר של SA-ISRAEL ולהתקשר למספר שמופיע שם) או להשאיר שם טלפון ולחכות שיחזרו אלייך ואז לבקש להצטרף.
זהו. נקודה.
תעשה את זה - ומשם יתחיל הפתרון שלך.
משם אתה תיכנס לאותה שגרת החלמה (וזה לא מחייב שזה יקרה ישר באותו רגע... אבל אתה כבר תהיה על הנתיב לשם.) שאני הגעתי אליה וכמוני עוד אלפי חברים אחרים בSA שהגיעו בדיוק מאותו מקום שאתה נמצא בו כרגע.
מאחל לך מכל הלב (וכנראה בפעם האחרונה) לעזוב הכל ולשכוח הכל ולזרוק את הפחדים לפח, ולעשות את הצעד הזה ולהתקשר ליצור קשר עם מישהו מSA, לברר איתו איפה הקבוצה הקרובה ולהגיע. פיזית.
מבטיח לך שהחיים שלך ישתנו ואתה תצא מהמקום שאתה נמצא בו עכשיו. לא יודע להגיד כעבור כמה זמן, אצל כל אחד הקצב הוא שונה.. אבל אם באמת יש לך רצון לצאת משם, ואתה תגיע, אז מובטח לך שאתה תעלה על דרך ההחלמה.
אוהבים והמון בהצלחה אחי !!