שבוע טוב
אסירות תודה על צעד ראשון שעבר בהצלחה [גם שלא היה מושלם]
הכניעה, הקבלה העצמית
ממש חלום
ממש נס חנוכה מתמשך
מרגיש הרבה יותר רגוע
שלווה כזאת שמבינים אותי
מזדהים איתי
נמצאים איתי מה שלא היה שנים
אם מעניין אותכם אשב בעזרת ה' לכתוב ולשתף..
אויייי גיוועלד...הייתי עם עצמי במקלחת - למרות שהמקלחת היא אפורה אצלי ואפילו צהובה, נגעתי בעצמי וכבר לא יכולתי - הייתי בחוסר אונים מוחלט...הרגשתי את החוסר שפיות - שרוב האנשים מתקלחים ולא צריכים לעשות את מה שאני עשיתי... מקבל את עצמי למרות הנפילה, אני בסך הכל מכור לתאוה, ואני בחוסר אונים מולה, שמח על שלושה השבועות שכן הייתי נקי, מתחיל מחדש בלי רגשות אשמהאוהב אותכם צריך אותכם
שטויות. תתעלם מהנפילה לחלוטין. תמשיך להגיע לקבוצות תמשיך לשאוב תמשיך לעשות פעולות ולהתמקד ברק להיום. התשובה והנקיות יגיעו לבד במהלך הדרך.
לגבי המקלחת מכיר הרבה חברים בתכנית שזה נקודת תורפה עבורם, חבר מאוד ותיק שאני תופס ממנו היה כל השנה הראשונה לא נכנס למקלחת בלי שהוא פתח מעגל עם יבר קודם לכן ובלי לנעול את הדלת.
ברגעים יותר קשים הוא היה נכנס להתקלח כשהוא עם יבר על הקו.
לי יש חוסר אונים מול הרצון לשוטט בלילה כשחשוך בכל מיני מקומות לפני שאני חוזר הביתה מהעבודה, אז תקופה ארוכה מאוד לא הייתי עובר איזשהו צומת מסויים שבדרך מבלי לפתוח מעגל לפני כן עם חבר או להיות עם חבר על הקו תוך כדי. זה נשמע אולי מפגר אבל אני צריך להבין שיש לי מוח של מפגר וכך אני צריך להתייחס אל עצמי.
אני לא יכול לבד. במקומות האלה שהאובססיה שלי נדלקת אם אני אהיה לבד אני אלך להשתמש...
יכול להגיד לך שהיום אחרי תקופה ארוכה שעשיתי את זה הצומת הזה כבר לא בעייתי עבורי ביום-יום במצב רגיל... ובימים קשים יותר כשאני מזהה שאני ברגישות גבוהה אני חוזר לאותן הפעולות שעשיתי בהתחלה באופן קבוע.
חברים יקרים אוהב אותכם מאד
אסירות תודה כבר יותר מ72 שעות נקי
קשה לי הבדידות
אבל אסירות תודה
שאני יודע שלא טוב להתחתן
ועדיף להיות כעת רווק
כמובן לעשות את התוכנית כמו שצריך
ואלוקים כבר יעשה את הטוב באופן הכי טוב
קשה לי עם ההורים
קשה לי עם התאוה
קשה לי עם זה שאני לא מתקדם כל כך
אסירות תודה
בשעות כאלה לפני שבוע הייתי בשימוש נוראי
האשמה, הפחד, החרדה, הבלבול מה קורה הייתי היה מטורף
אני כעת נקי שבוע
למרות שבלילה האחרון הפנטזיות צפו
כבר עבר זמן אולי מגיע לך כבר לפורנן או ללכת לחפש אהבה
הרי ניסת להתחתן ולא הלך ועכשיו בכל מקרה אתה לא בדיוק בענין מכל מיני סיבות, אז ייאלה...
תגובה: בטוח שאני יצליח?
לפני 3 שנים, 12 חודשים #130909