עוד נפילה
פתחתי מעגל אבל לא הייתי רציני לא הייתי באמת מוכן לוותר...
הספונסר שלי שלח לי
7 בינואר
כיצד נשארים בהפסקה?
לא באנו לתוכנית הזאת כדי להפסיק להשתמש!
מכיוון שאת זה כבר עשינו אין ספור פעמים, תמיד היינו מעולים בלהפסיק ולומר לעצמנו ולעתים גם לסובבים אותנו שזו הייתה הפעם האחרונה, אבל משום מה אף פעם לא הצלחנו - להישאר בהפסקה - איך שהוא ההפסקה תמיד נקטעה במוקדם או במאוחר - באיזה שהוא שימוש.
ובכן, באנו לתוכנית הזאת בעיקר - כדי ללמוד כיצד נשארים בהפסקה הזאת?! וכדי להישאר בהפסקה - התוכנית מלמדת אותנו כיצד לקבל את עצמנו, ולהבין שזה טבעי שמידי פעם יבואו לנו דחפים להשתמש ושזה בסדר וטבעי שיהיו לנו כאלה דחפים מידי פעם. אנו צריכים לוותר על הפנטזיה והציפיה שיש לנו, שאף פעם לא נרצה יותר להשתמש.
ההפסקה אינה יכולה להיות מותנית בתנאי שלא יהיה לנו דחף להשתמש, מכיוון שבתור מכורים, בהחלט יהיו לנו רגעים כאלה שבהם נרצה להשתמש. הרי זה בדיוק מה שעשינו במשך שנים על גבי שנים, היינו מוכנים להיות בהפסקה טוטאלית רק עד הדחף הבא. התוכנית מלמדת אותנו כיצד להתמודד ברגע שהגל הבא מגיע... והוא אכן יגיע. אם עד היום חשבנו והאמנו בכל מאודנו, שאם יש לנו דחף אנחנו חייבים לפעול עליו, אחרת נמות, באה התוכנית ומגלה לנו שיש לנו את הבחירה לוותר על הדחף בעזרת כוח עליון וכוח גדול שהכנסנו לחיינו ושבהחלט לא נמות אם לא נשתמש.
שאלון להיום
• האם אני מוכן להישאר היום בהפסקה, גם אם יהיו לי דחפים ורצונות להשתמש? או שאני מתנה את ההפסקה שלי בתנאי שלא יהיו לי היום דחפים ורצונות להשתמש?
• האם אני מוכן לבצע את הפעולות וההנחיות שהתוכנית והמאמן מציעים לי בכדי להישאר היום בהפסקה? או שאני מעדיף עדיין להתעקש ולעשות את זה בדרך שלי, למרות שהדרך שלי אף פעם לא הצליחה להשאיר אותי בהפסקה?
תפילה להיום
אלי. עזור לי היום להקשיב לתוכנית ולחברים שבה שמצליחים להישאר נקיים
ומפוכחים, ולשמוע מהם מה עזר להם להישאר בהפסקה, במקום להתעקש
ולעשות את זה בדרך שלי... שאף פעם לא עבד לטווח הרחוק. אמן.