אני דייב ואני מכור לתאוה
חברים יושב ושומע את השיר 'אני מכור' של אביתר בנאי, ומזדהה אש... אני מכור, אין לי שליטה על כלום, לא על החבר - שאמור עוד רגע לבוא - לאסוף אותי לשבת ב'ראשון', ואני רוצה להספיק טבילה בים לפני שבת [מכל האוננות של הסוף שבוע הזה]... ולא על מה יהיה ואיך יהיה, וכמובן לא על השפיות והנקיות שלי...
אסירות תודה אני רגוע כעת, יודע שאלוהים אוהב אותי גם שמזג האויר 'מאונן - חלקית', יותר נכון למרות שחם עכשיו בחוץ, אני לא חם על מישהי מפוכח ומתפלל להיות מפוכח ומשוחרר מתאוה, יש לי הרבה מה להספיק, אבל לא מצליח, אני צריך למסור לנוח, להבין שלא הכל אני חייב לעשות, לא עלי המלאכה לגמור, אבל באמת שאיני בן חורין להיבטל ממנה, לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם, ואת האומץ לשנות את הדברים אשר ביכולתי, וכמובן - את התבונה להבחין בין השניים...
"הפחד, החושך, סוגר אותי, את השיר שעולה" = אני מפחד להספיק את הפרויקט בזמן - שבוע הבא, מפחד מה יהיה עם מסגרת [שההורים חופרים ואני לא מעוניין] - באמת שבא לי שיעזבו אותי ואני יהיה חופשי – חופשי מהכל.
"הכעס, שפוצע, עוצר בצד - מוכן לוותר" = אני כועס שאבא שלי מתערב לחיים שלי באופן כללי ולשידוכים באופן פרטי – אני אתן דוגמא עכשיו איזה שדכנית שלחה תמונה של בחורה – הוא חייב לראות באובססיה אותה ולבדוק אותה כמו אתרוג...
אני חייב לקבל אותו, לפחות כמו שאני מקבל את עצמי, אין כאן חכמות... אם אני ימשיך עם הטינות והכעס - זה יפוצץ אותי, כמו שקרה בסוף השבוע הזה... אני חסר אונים מול ההתנהגות שלו, אני מאמין שאלוהים יכול להחזיר לשפיות, אני מוסר את זה...
מה שאני רואה כאן בסיפור הזה, השליטה הרעה של אבא האובססיה המטומטמת, הרגשות המכעורות...
אני מתרגם את זה לכח גדול שהוא שליט רע, עריץ משוגע, אובססיבי, לא מניח לאנשים לחיות בשקט...
והנה אני הופך את זה; אלוהים - הוא שליט טוב, כי הוא יודע לנהל הכל בצורה הכי טובה והכי נכונה, אלוהים נותן לחיות בשקט...
מילות השיר:
אני מכור
מכור - למה אומרים עלי, לזרים, לאוכל, כאב, כבוד, כסף, סיגריות, משקה חריף
איי איי מכור אליי
תן לשכוח שאני ריק - שמתים, שזקנים חולים משוגעים
תן לשכוח שמפחיד, שבודד, שחולף, הכל חולף
אני מכור כי אין שליטה, בלתי נסבל, חסר אונים
מול מה היה, מול מה יהיה
גם על הרגע הזה, אין לי שליטה, אין תפיסה, אין שליטה
על פעימות הלב, האוויר שאני נושם
מחשבות מחשבות, כמה רעש במחשבות
[פזמון]