שלום חברים
שמי דייב ואני סקסוהוליסט
מעדכן על ששה ימי נקיות
סופ"ש מעניין התרחש לי
הלכתי עם חבר תוכנית לסאונה רטובה
עשה לי באמת טוב, ניקה לי את הריאות וכו' וכו'
כמובן ללא תאווה...
באמצע היה לי לסדר כמה טלפונים – לא נחמדים, מישהו ריכל עלי, והייתי צריך להתמודד עם זה.
היה שם מישהו שחוזר לירושלים – אבל הוא מרח את הזמן וכמובן הוא ברח לנו...
בערך בשעה 4:40 החלטנו שמתארגנים לצאת אני אמרתי אני הולך לטבול ומחכה בחוץ.
ב4:50 הייתי בחוץ ורואה 12 שיחות שלא נענו
לא היה לי כח לחזור לאף אחד...
והקטע שהסוללה כמעט הסתיימה, טוב ניסתי לחפש מטען בחוץ מצאתי איזה מקום להטעין שהוא הסכים רק לדקה, אמרתי עדיף מכלום, לבנתיים קבלתי עוד שתי שיחות – לא עניתי ולא חזרתי.
מחכה שעה עד שהבן אדם יוצא
לבנתיים זרקו על מישהו כמה מטרים לידי תבנית ביצים, אין לי סוללה, אני בלחץ להגיע לירושלים ולצאת למרכז... והוא עדיין מתעכב ואני מחכה לו...
נכנסתי פעמיים בחזרה לאתר אותו [אולי הוא התעלף או נטבע], רק בפעם השנייה ראיתי אותו והוא בפנן שלו מנסה לרצות אותי בזה שהוא שואל מישהו אם הוא נוסע לירושלים...
כבר עלה לי הפיוז, בפרט שכשאר הלכנו לתחנה ואני רואה שאין כבר אוטובוסים עוד שעתיים שבת, וצריך לאלץ ליסוע במונית.
והנה אני פוגש חבר טוב שלא ידעתי שהוא גר בקרבת מקום שהלך ליטבול בדיוק בשעה הזו [מה שלא היה אמור לקרות בדרך הטבע]...
טוב לבנתיים אני לא מוכן לדבר אתו והוא מנסה לעצור טרמפ - אך לשווא, הוא מנסה שם, ואולי כאן – ואני אחריו ממקום למקום... מה שמעלה את הפיוז לרמות אחרות, לבנתיים החבר חזר מהמקוה ואמרתי לו אתה יכול לעזור לי להזמין מונית – אני פשוט תקוע כאן בלי כסף, ואני חייב להספיק עוד מעט שבת, טוב... אל תשכחו שהפלאפון מנותק... ואנשים מחפשים אותי ואני צריך לדבר עם מי שאמור לקחת אותי מירושלים למרכז...
מה קרה לבסוף עזבתי אותו לטובת החבר שגר בקרבת מקום - גם לקחת כסף וגם שניה להטעין את הפלאפון וגם להרטיב את הפה וגם לברר על מונית...
לבנתיים שאני מתחיל להטעין את הטלפון - אני מחייג לחבר לשאול אותו מה קורה – אחזתי שזה לא יפה שעזבתי אותו ככה לבד... הוא לא ענה לי...
כמה דקות וחזרתי עם כסף על עקבותי להזמין מונית לשנינו וליסוע...
אבל הוא נעלם מכל המקומות שהוא ניסע לעצור טרמפ, יופי כנראה הוא עצר בזמן הזה טרמפ לירושלים...
אני מרים את היד לנסות גם לעצור, לא עובר רקע ועוצר לי בחור ואומר לירושלים, אני עולה ואחרי חצי דקה אני רואה את החבר שלי מנסה לעצור טרמפ, אני אומר לנהג אתה יכול לעצור זה חבר שלי...
החבר עלה מאחורה וצחקנו...
ככה נגמר הסיפור...
כשאנחנו חברים...
שלח לי כח // אברהם פריד
שלח לי כוח, אל תיתן לי לברוח
גם אם הלילה, ארוך ומפותל,
כשהשמש שוב נמחקת,
הורד אלי קצת שקט,
הבדידות הזו צועקת ולא תמיד זה קל.
שלח לי כוח עזור לי לסלוח,
בצילה של כל טעות מסתתר סיכוי בהיר,
להתחיל מהתחלה, לקום מהנפילה,