חברים אני בערב היום השלושים [אני לא יודע מתי נגמר היום אבל כעת דווחתי על היום 29 מבחינתי זה ערב ה30] הנקי
אני קצת אספר אני בחור רציני שהייתי לומד בהתמדה גדולה, הרבה גמרא ראשונים אחרונים משתדל כל הזמן להיות מחובר לספרים וסופרים - אך תמיד היה לי קשה עם התאווה הזאת, בעודי בגיל צעיר ממש - ילד סקרן וחם בטבעו - נכספתי לכל מיני תמונות סרטים בעל רקע מיני [לא פו'] והיה לי בעיות עם אוננות לא משנה איך זה התחיל - ולא אעלה הכל על הכתב.
אחרי תקופה שחיוויתי איזה טראומה בקשר לאוננות וחשבתי שנהפכתי לסריס עקר - סליחה על התיאור וככה הלכתי עם המחשבה הזאת והמשכתי עם ההתמדה והספרים בשתיקה בלי לשתף אף אחד בעולם - חשבתי הרבה שלא יהיה ילדים ואני עקר וכו'.
אחרי תקופה זה התחיל קצת לרדד החשש מכל מיני סיבות דווקא דרך ספרים - ובאיזה תקופה מסוימת היה לי כאבים שהייתי חייב בדיקה רפואית ואז בדקו אותי כמה רופאים כמובן עם צילומים והכל ואמרו לי שאין לי כלום. וזה ממש נפח בי חיים חדשים כמובן כל זה היה בלי קשר לאוננות ולא ידעו ההורים שלי מכלום.
לפני כשנה וחצי מצאתי אפשרות לגלוש בבית הכנסת באינטרנט פרוץ והייתי גולש הרבה בפוי' ה' ירחם תקופה לא קטנה...
ואחרי כמה חודשים הייתי טיפש וחבר הביא לי סמרטפון ולקחתי ואז הרבה זמן הייתי גולש לפעמים בלי סוף.
פעמים הייתי מפסיק קצת וממשיך פעמים הרבה ופעמים מעט וכמובן נופל באוננות לעיתים קרבות ולעיתים מצליח כמה שבועות.
לפני חודש רציתי כבר לעשות לזה סוף - פשוט הצלחתי לפרוץ את הפירצה בסינון שלי ומכאן ואילך אני משתדל להיות חזק.
אשתף בעזרת ה' כפי השאלות והתגובות מצידכם...